MAMA ROKA 2024: Prihlasovanie je spustené

Redakcia | 1. máj 2024
MAMA ROKA 2024: Prihlasovanie je spustené
foto: MAMA ROKA

Aké príbehy prinesie piaty ročník prestížnej ankety MAMA ROKA 2024? Záleží aj na vás. Od 1. mája do do 30. 6. 2024 môžete prihlásiť seba alebo nominovať niekoho, o kom si myslíte, že si titul MAMA a OCKO ROKA 2024 zaslúži.

Prihlasovanie a nominácie MAMA ROKA 2024



MAMA ROKA 2024


Vďaka vašim nomináciám sa dozvieme viac o silných mamách a odhodlaných otcoch, ktorí to nevzdávajú.  Prihláste seba alebo svoj tip na mamaroka.sk cez prihlasovací formulár v termíne od 1. 5. 2023  do 30. 6. 2023 do týchto kategórií:

  • MAMA bojovníčka
    Silná a odhodlaná mama, ktorá zabojovala so svojím osudom a našla riešenie v ťažkej životnej situácii. Mama, ktorá je inšpiráciou vďaka svojej snahe zlepšiť život sebe a svojej rodine.
  • MAMA podnikateľka
    Šikovná mama, ktorej príbeh je spojený s úspechom v profesii. Potrebujeme vzory a potrebujeme ženy, ktoré budú pre nás všetky veľkou motiváciou.
  • MAMA influencerka
    Mama, ktorá svojím originálnym obsahom a osobným príkladom ovplyvňuje iné ženy cez sociálne siete.
  • OCKO ROKA
    V špeciálnej kategórii dávame priestor aj mužom, pretože si to zaslúžia. Mnohí ostali s deťmi sami, alebo ich zaskočili nečakané okolnosti, s ktorými si však dokázali poradiť.
  • MAMA ROKA
    Toto ocenenie získa jeden z víťazov jednotlivých kategórií. Video minuloročnej víťazky titulu MAMA ROKA Stanky Dutkovej si môžete pozrieť TU. 
  • Cena verejnosti 
    Nová kategória, v ktorej sa finalisti všetkých kategórií uchádzajú o podporu verejnosti prostredníctvom sms hlasovania.

Generálny partnerom ankety MAMA ROKA 2024 je ING Hubs Slovakia - expertný hub globálneho bankovníctva.  

NOVINKA: Vaše sms hlasovanie pomôže konkrétnej rodine

Peňažný výťažok z celkového sms hlasovania venujeme príbehu z minulého ročníka, finalistovi kategórie OCKO ROKA 2023 Pavlovi Štovkovi a jeho rodine na rehabilitácie pre malého Paľka. Jeden z hlasujúcich, ktorého vyžrebujeme, získa dovolenku od cestovnej kancelárie Hydrotour – 8-dňový rodinný pobyt v Grécku.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: