Kvalitná a dostupná výbavička? Spoznajte značku Zopa

ZOPA | 14. júl 2020
ZOPA
foto: ZOPA

Všetky produkty vyvíjajú už viac ako 10 rokov v spolupráci s českými a slovenskými rodičmi.

V tehotenstve je veľkou výhodou mať vedľa seba partnera, na ktorého sa môžete spoľahnúť. Niekoho, kto sa o vás bude starať, uľahčí vám starostlivosť o bábätko a bude s vami pri jeho prvých súst aj krôčikov. O vašu rodinu sa skvele postará česká, rodinná značka Zopa.

Všetky produkty vyvíja už viac ako 10 rokov v spolupráci s českými a slovenskými rodičmi. Čerpá z ich skúseností, reaguje na ich požiadavky. Vďaka tomu ponúka praktický, funkčný a kvalitný tovar za dostupnú cenu. Svoj vysnívaný kočík, bezpečnú autosedačku, ale aj jedálenský stoličku alebo obľúbenú hračku si zo širokého portfólia vyberie podľa svojich možností každý.

Od tehotenstva do škôlky spoločne so Zopou

Bezpečnosť na prvom mieste

Kde inde klásť na bezpečnosť väčší dôraz ako u autosedačiek. Preto všetky modely Zopa spĺňajú prísne európske normy. Navyše sú navrhnuté tak, aby ich používanie bolo pre rodičov i deti, čo najpohodlnejšie.

Príkladom je autosedačka VOYAGER. Je určená pre deti od narodenia do približne 105 cm a dá sa otáčať o 360 °. Sedačka je dosť priestranná, aby v nej deti mali pohodlie naozaj až do 3,5 roka a mohli tak jazdiť bezpečne proti smeru jazdy. Navyše si rodičia vďaka nástupné polohe môžu ľahko skontrolovať, či správne zapli a utiahli bezpečnostné pásy.

autosedačka ZOPA

Praktické je potom príslušenstvo do auta ako spätné zrkadlo, ktoré umožní kontrolovať, čo dieťa v sedačke robí, alebo letné priedušná podložka, ktorá zvyšuje pohodlie detí na cestách.

Základ výbavičky - kočík

Či už hľadáte kombinovaný kočík, ktorý vydrží dieťaťu až do škôlky, alebo športiak či golfáč, Zopa myslí na všetkých. Okrem praktických vychytávok ako je jednoduché skladanie a ovládanie, môžete vyberať aj z veľmi podarených dizajnov. Novinkou je využívanie ekokože, ktorá kočíkom dodáva eleganciu. Čo hovoríte napríklad na model Evoque?

Zopa myslí aj na mamičky

Ak by sme mali spomenúť jednu vec, ktorá by nemala chýbať v popôrodnej výbavičke pre mamičku, bola by to odsávačka materského mlieka. Tento malý pomocník dokáže uľaviť od mnohých problémov ako je zápal prsníka, spustenie laktácie, odsávanie nadbytočného mlieka. Je dobré ju mať po ruke. Nejeden čerstvý otecko pre ňu bežal uprostred noci do nonstop lekárne :-)

Aby deťom lepšie chutilo

Zavádzanie prvých príkrmov bude oveľa jednoduchšie v polohovateľné stoličke IVOLIA. Tá je nevyhnutná, keď malý stravník ešte sám nesedí. Motivátorom k jedlu potom dokáže byť veselé bambusové riadu s prísavkou.

Pre radostný smiech

Zopa má v rukáve aj vybavenia pre väčšie lapajov. Naučí ich držať rovnováhu a ukáže im, aká je to zábava nechať sa zviesť napríklad na odrážadle s tichými kolesami ZOOTER alebo RACER alebo skladacie trojkolke Nova.

odrážadlo ZOPA

Čo na túto značku hovoríte? Poznali ste ju alebo je pre vás novinkou?

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: