Jarné – marcové MAMA a ja je tu!

Redakcia | 2. marec 2017
Jarné – marcové MAMA a ja je tu!

Marcové vydanie časopisu MAMA a ja je konečne tu a s ním prichádza opäť množstvo tipov, rád a inšpirácií nielen pre rodičov.

Čo nájdete v aktuálnom čísle?

4 kroky, ktoré má absolvovať každá snažilka

Je už čas objednať sa do centra asistovanej reprodukcie alebo nie? Aký dlhý čas sa máte „snažiť“? Čo všetko by mal skúsiť váš gynekológ, kým vás definitívne pošle riešiť problém k ďalším odborníkom z Centra asistovanej reprodukcie?

Omyly pri dojčení bábätka

Pre mamičky s novorodeniatkami je všetko úplne nové. V marcovom vydaní MAMA a ja vám poradíme s problémami v dojčení, s ktorými ste sa obrátili na našu redakciu.

Modrá, hnedá alebo...? Dedičnosť farby očí

Farba očí je jedným z najdominantnejších znakov, ktoré určujú vzhľad tváre. To, akú farbu očí bude mať dieťa, závisí od pigmentácie dúhovky. Akú farbu bude mať vaše dieťa ale aj zaujímavosti o očiach sa dozviete v marcovom čísle MAMA a ja.

Stravovanie v škôlkach

Problém pálčivý a diskutovaný. Boj s veternými mlynmi, alebo reálna šanca na zmenu k lepšiemu? Posvietili sme si na otázky jedálnička, desiaty, ale aj na slovenské normy.

Vety, ktoré by sme deťom nemali hovoriť

Nikdy. Alebo aspoň nie často. Ste zvedaví? Nalistujte si stranu 48 – a možno budete aj prekvapení. Očami skvelej psychologičky Mgr. Janky Eliášovej vám prinášame rady, ktoré určite oceníte.

7 rád, ako zvládnuť zápis s predškolákom

Ani ste sa nenazdali a váš drobček vyrástol a v septembri mu na ramená dáte školskú aktovku. V hlave máte isto spomienky, ako to bolo u vás pred rokmi... Avšak skôr, ako sa z vášho škôlkara stane školák, musíte absolvovať zápis. Treba sa ho báť, alebo...?

ROZVOD – straty a nálezy?

Smutná téma. Plná hnevu, smútku, bolesti. Nikto sa nerozvádza rád, ani ten, čo je dlhodobo vo vzťahu nespokojný. Rozvod môže byť síce vykúpením, ale neznamená to, že sa okamžite dostaví pocit úľavy – tomu predchádza dlhá cesta. Ak ste sa rozhodli pre rozvod, určite ste tak urobili z vážnych dôvodov.

  • Inšpiratívne jarné recepty + 5 zaujímavostí o potravinách v detskom jedálničku
  • ART MAMA: Vyrobte si veselé jarné vrecúška
  • Recepty na polievky plné sviežich chutí

Predplaťte si MAMA a ja na 1 rok a môžete získať:

  • Skvelú cenu – 12 vydaní časopisu len za 15,40 Eur!
  • Darček – jeden z produktov detskej kozmetiky z Mŕtveho mora
  • MAMA a ja priamo do schránky 12x za rok!

-      Ako si môžete MAMA a ja objednať?

  • Telefonicky na čísle 02/43426266 v čase od 9,00 do 15,00 hod.
  • SMS správou na číslo: 0901/911363 (MAMA a ja, meno, priezvisko, ulica, č. domu, PSČ, mesto)

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: