Copček nielen pre deti

Copček | 23. september 2020
Copček
foto: Copček

Prvý detský salón Copček vyrástol a zmenil sa na kaderníctvo pre všetkých.

Na novej adrese služby aj pre dospelých

V nových rozšírených priestoroch len na skok z jedného z nákupných centier v Bratislave si odteraz u nás prídu na svoje nielen deti, ale aj dámy a páni. Čakajú ich najnovšie trendy od strihania, cez farbenie, až po styling. Pre tých najmenších máme prvé strihanie so zarámovaním vláskov.

Copček

Dlhoročné skúsenosti

Od roku 2016 sme získali dostatok skúseností, ako ostrihať aj detičky, ktoré majú naozaj strach z nožníc. A keďže čas je drahý, rozhodli sme sa rozšíriť naše služby a ako sa vraví, zabiť dve muchy jednou ranou.

Náš nový team sa postará o účesy dospelých a pre tých, ktorí prídu aj so svojimi ratolesťami, máme k dispozícii detský kútik, kde deti môžu stráviť svoj čas napríklad aj rozprávkou, kým si rodičia nechajú vykúzliť nový účes. Vďaka online rezerváciám sa môžete kedykoľvek objednať a nečakať tak, kým sa dostanete na rad.

Copček

Kozmetika bez starostí

Vedeli ste, že Original Sprout, ktorý používame výlučne na detské vlasy, je unikátna prírodná kozmetika, ktorá svojim výnimočným zložením odpudzuje vši? Pre dospelých zase máme v ponuke profesionálnu kozmetiku s francúzskou DNA Lóreal Professionnel, ktorej široké porfólio uspokojí každý typ vlasov. Náš team vám odborne odporučí starostlivosť aj na doma po diagnostike vašich vlasov.

Nezabúdame ani na malé parádnice, ktoré okrem vlasových doplnkov u nás nájdu aj vodou zmývateľné, či zlupovateľné laky na nechty značky Snails.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: