Bláznivý apríl s Adamkom!

Redakcia | 2. apríl 2024
Bláznivý apríl s Adamkom!

Smejte sa na vtipoch, cestujte po zaujímavých miestach Slovenska či sveta, precvičujte si anglické slovíčka, maľujte, tvorte, súťažte a inšpirujte sa spolu s Adamkom.

ČASOPIS ADAMKO V APRÍLI

  • Aké dobrodružstvo sa dá zažiť vo vani? To vám prezradí Maťko z našej básničky. Potom sa stretnete s Červenou čiapočkou a vlkom, no príbeh sa nebude odvíjať tak úplne, ako si ho všetci pamätáme.
  • V maľovanej rozprávke odhalíme, že nie je obraz ako obraz, a s predškolákmi si sadneme na hodinu hudby. Písmenkáreň bude patriť písmenku G, úlohy pre malkáčov princeznám a rytierom, no a tie veľkáčske zasa záhradníčke Maríne.
  • Vo Farbičkove vás čaká velikánska dvojstranová omaľovánka s rozprávkovou témou a hneď za ňou angličtina s Teddym, ktorý tentokrát navštívi pekáreň.
  • Spoločne oslávime aj deň Zeme, vylúštime mriežkovanky, poskladáme papierového psíka a vyrobíme ozajstnú špiónsku lupu! Adamko predstaví kamarátom ohrozeného gaviála aj záhadný baobab.
  • Nezabudnite nahliadnuť aj do listárne, či sa tam neobjaví práve váš obrázok a takisto nevynechajte Adamkov kvíz a super kreatívne tipy. Rozlúčime sa rozprávkovým bludiskom a vystrihovačkou, na ktorej si prácu s nožničkami precvičia aj tie najmenšie rúčky.

Veselá opička a rozkošný sloník na vás čakajú v stredovej prílohe. Tentokrát v podobe škatuliek, ktoré stačí poskladať a môžete do nich skryť svoje poklady alebo drobné darčeky.

Máte už svoje predplatné?

Ideálny darček pre dieťa, aj zabaví aj poučí. OBJEDNÁVKA TU.

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: