OCKO roka: Videli ste už dojčiť muža?

Marika Koscelníková | 10. júl 2018
OCKO roka: Videli ste už dojčiť muža?
foto: cafemom

Moment, keď sa bábätko prvýkrát prisaje na prsník a začne piť mliečko je nezabudnuteľný. V tomto prípade si ho však nevychutnala mamka, ale ocko. Úžasný príbeh.

Malá Rosalia prišla na svet akútnou sekciou. Jej mamina bojovala s preeklamsiou a vysokým krvným tlakom, ktorý komplikoval tehotenstvo. Napokon sa lekári rozhodli Rosaliu porodiť cisárskym rezom.

Ocko dojčí svoje novonarodené bábätko

Zdravotný stav jej maminy bol vážny, po pôrode musela oddychovať. Ocko ju však nahradil takmer dokonale aj vďaka skvelému zdravotníckemu personálu.

Po pôrode si malú Rosaliu pritúlil telo na telo a keď sa ho zdravotná sestra opýtala, či ju neskúsi "dojčiť", neváhal ani sekundu. Pozrite, ako úžasne to zvládol:



Dojčenie cez cievku sa podarilo a malá Rosalia začala krásne sať. Max na túto chvíľu spomína s dojatím: "Je neuveriteľné, koľko lásky je v tomto akte a to som jej ponúkol len "fejkové" dojčenie. Moja malá princezná, už ju viac nepustím...", hovorí "dojčiaci" ocko.  "Keď do miestnosti vstúpili svokrovci, boli ohúrení.  Otec sa nezmohol na slovo, len sa mu zaleskli oči a mama mojej ženy ma objala. Bola to veľká chvíľa v mojom živote."

Nič nie je nemožné a nič nie je väčšie, ako rodičovská láska. Rosalia sa narodila dobrým rodičom! Držíme jej palce, nech má pekný život.
www.cafemom.com

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: