Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,527 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Menštruácia?

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, chcem sa opýtať idem aj k svojmu doktorovi len ma to zaujíma čo by to mohlo byť. 1.5.-5.5. som mala riadnu menštruáciu mám dostať až 29.5. druhú ale stalo sa mi 14.1. som si našla na toaletnom pár slabo hnedých kvapiek a tak isto aj 15.1. a od 16.1. som mala tmavohnedé výtoky a mala som tam aj krv nie moc. Robila som si aj test 16 ale ukázal negatívny výsledok. Ďakujem

Podobné otázky

  • Krvácanie

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, užívam antikoncepciu leverette pravidelne už vyše roka a pol. A posledné mesiace mam počas pauzy krvácanie len jeden deň aj so zrazeninami. A ďalšie 2 len špiním hnedou krvou. Je v poriadku takáto menštruácia? Robila som si aj test minulý mesiac ale bol negatívny.

  • Prvé užitie antikoncepcie

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, môj memštruačný cyklus sa veľmi skrátil, gynekologička mi odporučila uživanie antikoncepcie, avšak stále mi neprišla menštruácia, poslednú menštruáciu som mala od 9.8. do 14.8. Môžem užiť antikoncepciu aj keď mi stále nezačala menštruácia?

  • Operacia a antikoncepcia

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý den. Caka ma operacia, a bude prebiehat v celkovej narkoze.Lekar mi pred mesiacom predpisal antikoncepciu Dienorette (mam 17.r), na upravu pleti a menstruacneho cyklu... nezacala som ju uzivat kedze sa u mna prejavili zdravotne problemy so zubami (prave tie mi budu operovat) ... chcem sa opytat ze ako dlho musim pockat na to aby som mohla zacat uzivat antikoncepciu...nemusi sa moje telo po narkoze nejak regenerovať ?? Mozem zacat uzivat napr 2 tyzdne po operacii ked sa mi dostavi menstruacia??

  • zabudnutie 2 tabletiek

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobrý deň, chcela by som sa opýtať čo mám robiť keď som zabudla užiť dve tabletky antikoncepie Belara.užila som prvých 7 tabletiek z balenia. 8. a 9. tabletku som zabudla užiť. dnes večer by som mala brať už 10. tabletku.ráno mi však prišla menštruácia a mala som aj pohlavný styk.mám si urobiť pauzu 7 dni od užitia poslednej tabletky a začať užívať nové balenie, alebo mám dobrať zabudnuté tabletky? a je možné, že otehotniem keď mi prišla menštruácia?kedy si mám urobiť test? Ďakujem

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    asi by bolo najlepšie vynechať 7 dní, a začať nové balenie, chránená budete až po 7. tabletke nového balenia, dovtedy sa musíte chrániť aj inak.

  • zacata menstruacia

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den, pan doktor,
    prvy den menstruacie som nasadila tabletky, ale na druhy den, som uz ziadne krvacanie nemala, mala som s tabletkami pokracovat? resp. ak by som ich nadalej uzivala, dostavila by sa menstruacia? a bol by pohlavny styk chraneny?dakujem