ahoj
ja mám pekáreň už niekolko rokov a z času na čas ju používam .. skôr je to také spestrenie v kuchyni. Zo začiatku som v nej pekávala,teraz v poslednej dobe už len dávam vymiesiť a vykysnúť cesto. Robím zásadne len chlieb alebo chlebové bagety.
A recepty? No .. teraz som dopiekla zemiakový chlieb .. a je výýýborný. :tup: :tup: :tup: Ale mám odskúšaný dobrý recept aj na hrozienkový, cuketový,slnečnicový chlieb ... ale receptov sa už pridržiavam len orientačne .. aby som dodržala to množstvo .. ale prísady si určujem sama. Nekupujem žiadne špeciálne múky ani žiadne prísady .. využívam bežné suroviny vyskytujúce sa v mojej špajzke. ;-) :tongue: :whistle:
Akurát teraz pracujem na tom, aby moje chlebíky držali tvar ... zatial neúspešne. :rofl: :rofl: :rofl: Ale to je detail ... nestihnem sa dlho tým trápiť ... zjedia mi to na posedenie šmahom ruky. Takže asi tak.
Ale uvítala by som nejaký osvedčený receptík na žemličky alebo kaiserky. Prípadne aj na klasické bagety :kiss: .. kujééém ;-)