Zo života: Jeho bývalá mi už poriadne lezie na nervy

Slávka P. | 26. február 2019
Zo života: Jeho bývalá mi už poriadne lezie na nervy

Michal je dobrý chlap a mám pocit, že jeho bývalá frajerka na to prišla až teraz. Keď sme sa vzali,máme tri deti a postavili sme dom. Chce mi rozbiť rodinu?

Zuzana bola aj mojou spolužiačkou zo strednej školy. Nemôžem povedať, že sme boli veľké kamarátky, ale poznali sme sa a občas aj stretávali, keď som prišla k rodičom na návštevu do rodného mesta. S Michalom, mojim mužom, mali ročný vzťah hneď po výške, ale ona ho nechala a išla do Viedne zarábať peniaze. 

Jeho bývalá, sa nám "votrela" do rodiny

Pár mesiacov po ich rozchode som s Mišom začala chodiť ja a klapalo nám to tak, že sme sa po roku vzali. Svadbu sme mali v našom rodnom meste a po pár rokoch sme sa tam aj nasťahovali už s deťmi do prerobeného domu po jeho rodičoch. Zuzana stále makala vonku a domov chodievala tak raz za dva mesiace. Keď zistila, že sme sa presťahovali, často k nám "zavítala" na návštevu. 

Najprv si získala mňa,  pozývala ma na vínko, výlety, boli sme spolu aj vo Viedni. Mne to celkom dobre padlo, že mám kamošku. Neskôr mi zaplo, ako sa vypytuje často na Michala, rozpráva o tom, kde boli, keď spolu chodili, hovorí o podrobnostiach z ich vzťahu, ktoré by mala predo mnou, ako jeho manželkou, skôr zamlčať. 

Vypisovala môjmu mužovi za mojim chrbtom

Raz Michalovi ťukla sms-ka a nuž, pozrela som sa. Zuza píše, či po ňu nepríde na stanicu, lebo nestihla vlak tak, ako minule. Skoro som odpadla! Mišo vyšiel zo sprchy a bez hanby, zato s hnevom som sa ho pýtala, čo to má byť. Najprv zastieral, potom priznal, že ju pred mesiacom viezol domov, ale že mi nechcel nič hovoriť, že sa tak dohodli. Kukala som na neho, či to myslí vážne. Vytrhla som mu mobil a čítala všetky sms-ky od Zuzany. Dohádali sme sa. 

Za mojim chrbtom mu vypisovala, čo robí a ako by bolo fajn, keby tam bol práve v tom čase s ňou. Môj muž našťastie neodpisoval, ale jej to evidentne nevadilo. Mišo zľahčoval, že veď je to naša kamarátka, ale mne teda nevypisovala, ani sa nezmienila, že  s ním komunikuje za mojim chrbtom.   
 
So Zuzou som sa stretla a vysvetlila jej, kde je jej miesto. Plakala, že ona to tak nemyslela, že nás má rada oboch a nech jej odpustím. Naše výlety sa skončili, ale nemôžem sa jej vyhnúť úplne, keďže chodí domov a bývame v jednom meste. Začala sa mi vyhýbať a dokonca ma ohovárať, čo som sa dozvedela. 

Na Miša stále pokukuje a zdraví sa len jemu, lebo mňa označila za hysterku. Dúfam, že mu môžem veriť, lebo stále mi vŕta v hlave, prečo sa mi nepriznal, že sú spolu v kontakte. Dávam si na neho pozor. Z jej rečí vyplynulo, že zrejme ľutuje, že ho nechala, ale hold, má smolu dievča! Svojho chlapa si nedám.

čitateľka Slávka P. 

Máte aj svoj príbeh? Chcete sa vyrozprávať, poradiť, či inšpirovať ostatné ženy? Napíšte nám. story@orbisin.sk

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: