Tenisové prázdniny

Redakcia | 21. jún 2011
Tenisové prázdniny

Denné športové prázdninové programy s 20-ročnou tradíciou. Vhodné pre deti od 4 do 16 rokov. Doprajte svojim deťom prázdniny s tenisom, hokejom, volejbalom, baseballom, stolným tenisom, plávaním, s obedom a celodenným vstupom na kúpalisko Matador.

Tenisový oddiel Tenis Arena organizuje každé leto už od roku 1991 denné Tenisové prázdniny pri kúpalisku Matador. Sú vhodné pre deti od 4 do 16 rokov. Od pondelku do piatku, cez prázdniny v čase od 7:30 do 16:00 s tenisom, hokejom, volejbalom, baseballom, stolným tenisom, plávaním, s obedom a celodenným vstupom na kúpalisko Matador.

Tenisové prázdniny pri kúpalisku Matador v Bratislave
Tenisový tábor pri kúpalisku Matador s 20-ročnou tradíciou. Tenisový oddiel Tenis Arena zabezpečuje kvalifikovaného trénera, lopty a tenisové kurty počas celého dňa. Pre spestrenie dňa sa deti venujú aj iným športovým činnostiam pod odborným dozorom.

Daily summer camp with English
Učastníci Daily Summer Camp sa budú denne zábavnou formou zdokonaľovať v angličtine. Pre spestrenie dňa sa deti venujú aj iným športovým činnostiam pod odborným dozorom.

Bližšie info na www.tenisarena.sk

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: