S Brumíkom na horách

Redakcia | 3. január 2012

Ak sa chystáte na zimnú dovolenku aj so svojimi ratolesťami, určite by ste si nemali nechať ujsť jedinečnú šancu navštíviť Brumíkovu lyžiarsku školu!

Ak sa chystáte na zimnú dovolenku aj so svojimi ratolesťami, určite by ste si nemali nechať ujsť jedinečnú šancu navštíviť Brumíkovu lyžiarsku školu. Deti v nej naučia hravou formou lyžovať vyškolení inštruktori, ktorí sa postarajú nielen o profesionálnu výučbu, ale aj o bohatý zábavný program. Na Slovensku sa ku renomovanej lyžiarskej akadémii na Donovaloch pripojila nová, na Štrbskom plese. V tohtoročnej zimnej sezóne maskot Brumík privíta malých maškrtníkov chutnej dobroty hneď v dvoch lyžiarskych strediskách na Slovensku a v šiestich v Česku. Povzbudí ich tak k aktívnemu využívaniu voľného času.

Niektorí rodičia sami seba hodnotia ako skúsených lyžiarov, iní sú pri svojom hodnotení opatrnejší. V prípade, že chcete, aby sa vaše dieťa naučilo najnovšie techniky od skúsených odborníkov alebo vám na učenie chýba dostatok trpezlivosti a pevného zdravia, môžete svoje dieťa zveriť do rúk skúsených odborníkov. Všetci inštruktori, ktorí sa budú deťom vo veku 3-10 rokov venovať, učia podľa novej metodiky Asociácie profesionálnych učiteľov lyžovania (APUL), so zameraním na detské lyžovanie. Jedná sa o odbornú metodiku, ktorá pri výučbe berie ohľad na psychomotorický vývoj dieťaťa.

V Brumíkovej lyžiarskej akadémii sa Vaše deti určite nebudú nudiť. V areáli lyžiarskej školy ich privíta niekoľko prekvapení. Detská trať bude vyznačená farebnými tyčami a rôznymi rozprávkovými postavičkami, mostami, bránami, kužeľmi a hríbikmi. Každý deň sa na nich príde pozrieť maskot Brumík, aby mu predviedli, čo sa za deň naučili. „Myslí sa aj na bezpečnosť. Každé dieťa bude vybavené Brumíkovou vestičkou so svojou menovkou,“ hovorí Patrícia Vajdová, z Brumíkovej lyžiarskej školy na Donovaloch: „Na konci budú deti odmenené diplomom a malým darčekom.“

Práve na Donovaloch je výučba rozdelená do 5 blokov podľa znalosti lyžovania. Bloky začínajú od najjednoduchších cvičení s medvedíkom, mačičkou, psíkom, hadom a končia zajacom. Keď dieťa prejde všetkými blokmi zvieratiek, naučí sa lyžovať od úplných začiatkov, cez pluhové až po paralelné oblúky.

„Brumíkova lyžiarska akadémia odštartuje v polovici decembra a potrvá do konca zimnej sezóny. Brumíkova lyžiarska škola je riešením ako pre svoje deti zabezpečiť aktívne využitie zimných víkendov či jarných prázdnin. A to aj v prípade, ak pôjde o prvý kontakt vášho dieťaťa s lyžami,“ hovorí Barbora Hrdličková, asistent Brand Managera pre Brumík, Kraft Foods: „Malý športovec môže absolvovať jednodňovú, víkendovú, prípadne viacdňovú lekciu. Zoznam všetkých Brumíkových lyžiarskych škôl na Slovensku a v Česku nájdete na stránke www.brumik.sk.“

Brumíkove veľhory
Pripomenúť si zasnežené hory a rodinnú lyžovačku môžete aj s pochúťkami BeBe Brumík, ktorý si pripravil pre všetky deti sladké zimné prekvapenie. Potešia sa tí, ktorí zbožňujú rozprávky a dobrodružstvo. Zimné balenie obsahuje desať Bebe Brumíkov 30g s čokoládovou náplňou a dá sa z neho zložiť skladačka v podobe zimných hôr. Zasnežený Brumík je k dispozícií v dvoch grafických prevedeniach, preto mamičky môžu potešiť svoje deti balením „Brumíka športovca“ a „Brumíka objaviteľa“. Spojením oboch skladačiek vzniknú Brumíkove Veľhory. Podrobnosti a návod na to, ako skladačku postaviť, nájdete na www.brumik.sk.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: