Predstavujeme NOVÝ FORD B-MAX

Redakcia | 16. november 2012

Vďaka tomu, ako Ford vymyslel otváranie dverí, si ho rodiny s deťmi zamilujú.

Vďaka tomu, ako Ford vymyslel otváranie dverí, si ho rodiny s deťmi zamilujú.

Nový Ford B-MAX bol vyvinutý špeciálne do mestskej premávky. Vozidlo má síce na pohľad menšie rozmery, ale jeho dômyselný systém otvárania dverí Ford Easy Access vytvára vstupný otvor o šírke až 1,5 m, čím umožňuje pohodlný prístup do priestranného a do detailov prepracovaného interiéru, ktorý nemá v tejto triede konkurenciu.

Okrem jedinečného dizajnu sa B-MAX môže pochváliť tiež celou radou technológií uľahčujúcich riadenie, zvyšujúcich pôžitok z jazdy a znižujúcich náklady na prevádzku. Napríklad systém Active City Stop zabraňuje kolíziám pri nízkych rýchlostiach prostredníctvom automatického brzdenia v prípade potreby. Systém Ford SYNC vám umožní ovládať počúvanie hudby a mobilný telefón prostredníctvom jednoduchých hlasových povelov. A revolučný benzínový motor 1.0 EcoBoost, ktorý vyhral v prestížnej ankete International Engine of the Year 2012, dodáva výkon zodpovedajúci motoru s objemom 1, 6 litra. Súčasne ponúka aj najnižšiu spotrebu paliva vo svojej triede. 

Niektoré spomínané prvky môžu byť súčasťou štandardnej výbavy vo všetkých verziách modelu, kým iné môžu byť k dispozícii len za príplatok alebo len vo vybraných limitovaných verziách.

Všetko nájdete na www.ford.sk.

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: