Nové XXL produkty - FOTOLAB

Redakcia | 5. február 2010

Horúcou novinkou na slovenskom trhu sú XXL produkty s použitím vlastnej fotografie a nová web stránka www.fotolabxxl.sk.

Horúcou novinkou na slovenskom trhu sú XXL produkty s použitím vlastnej fotografie a nová web stránka www.fotolabxxl.sk.  Nový je tiež spôsob objednávania cez internet bez nutnosti použitia softvéru.  V ponuke produktov nájdete aj obľúbené  foto na plátno, ktorý sa teraz teší novým, ešte väčším veľkostiam. Okrem neho  v ponuke nájdete aj iné exkluzívne produkty, ktoré sa stanú originálnym doplnkom vášho domova či kancelárie. S Fotolabom XXL môžu vaše najlepšie fotky konečne vyniknúť, pretože vo veľkosti je krása - BIG IS BEAUTIFUL.

AKÝ JE SORTIMENT PRODUKTOV FOTOLABXXL?

Foto na plátno
Ozdobte si svoj domov Vami navrhnutým fotom na plátne - s alebo bez rámu. Popustite uzdu svojej fantázii a nechajte sa prekvapiť, čo všetko sa dá vytvoriť z dobrej fotografie a nápaditého dizajnu. Motív na plátne obopína drevený rám, takže Vaše foto na plátne vyzerá skvele zo všetkých strán.  Máte možnosť vybrať si od najmenšieho (20 x 30 cm) až po XXL plátno s rozmerom 160 x 90cm.

Foto XXL na matnom papieri
Teraz Vám môžeme dodať vaše fotografie v skutočne veľkom formáte. Dodávame exkluzívne fotografie vo veľkom formáte s matným povrchom až do dĺžky 160 cm. Vďaka matovaniu sa ešte viac zvýrazní exkluzívny charakter fotografie.

Foto XXL na fotopapieri
Hrubý profesionálny fotopapier zabezpečí neprekonateľnú vernosť farieb a dokonalý kontrast. Najlepšiu možnú kvalitu Vášho veľkého formátu fotografií dosiahnete len na fotopapieri. Mimochodom, fotopapier má aj extrémne dlhú životnosť. Foto XXL na fotopapieri ponúkame
v rozmeroch od 20 x 30 do 50 x 75 cm.

Foto na drevotrieske
Doprajte svojim spomienkam skutočnú veľkosť! Vaše fotografie kašírované na drevotrieske
a zalaminované špeciálnou UV-fóliou. Elegantný drevený rám dodá vášmu umeleckému dielu niečo navyše. Vyberte si zo 17 rôznych farieb ten najvhodnejší drevený rám. Vaša fotografia na drevotrieske sa stane výnimočnou.

Foto pod akrylátovým sklom
Teraz máte možnosť vystaviť svoje najlepšie fotografie nalepené pod akrylátové sklo. Akrylátové sklo minimálnej hrúbky 5 mm vytvorí pôsobivý hĺbkový efekt a premení Váš domov na galériu. Nič exkluzívnejšie neexistuje. Rozmery 20 x 30 cm a 35 x 45 cm sú nalepené pod 5 mm akrylátovým sklom, pre väčšie formáty 40 x 60 a 50 x 75 cm používame akrylátové sklo hrúbky 1 cm.

Foto na hliníkovej platni
Teraz si môžete objednať vysokolesklú fotografiu nalepenú na hliníkovej platni. Mimoriadne ľahký materiál hliníkovej platne umožňuje elegantnú a nadčasovo modernú prezentáciu a jednoduchú montáž na stenu. Technológia spojenia obrázku a hliníkovej platne dlhodobo chráni Vašu fotografiu pred poškodením vďaka perfektnej priľnavosti použitého materiálu.

Fotokalendár XXL (formát A3)
Vytvorte si nádherný fotokalendár pre priateľov, rodinu alebo pre seba! Naše kalendáre sú zviazané špirálovou väzbou, pozostávajú z 12 listov s dostatkom miesta na poznámky. Rozmery fotokalendára cca 29,7 cm x 42 cm (A3). Titulný list je laminovaný a môže obsahovať koláž zo všetkých použitých obrázkov alebo jeden samostatný titulný obrázok.

CEWE Fotokniha XXL
CEWE Fotokniha XXL prichádza v impozantnom formáte A3 v luxusných väzbách. Na maximálne 130 stranách ponúka CEWE Fotokniha dostatok miesta pre obrázky a texty. Na výber máte štyri rôzne druhy väzieb. Elegantná a štýlová - CEWE Fotokniha XXL v ušľachtilej väzbe z imitácie kože urobí zo slov poéziu doplnenú obrázkami. Vďaka mnohým profesionálnym témam a predlohám môžete vytvoriť skutočne pôsobivé knihy.

AKO OBJEDNÁVAŤ?

Stačí navštíviť internetovú stránku www.fotolabxxl.sk. Vďaka jednoduchému a prehľadnému riešeniu stránky sa ľahko zorientujete a rýchlo nájdete čo hľadáte. V hornom horizontálnom menu si vyberiete produkt a po kliknutí naň sa dostanete k bližším informáciám a takisto k možnosti si produkt objednať.  Zrozumiteľná navigácia Vás sprevádza celým postupom, počnúc načítaním obrázka z Vášho počítača až po ukončenie objednávky. Ešte nikdy to nebolo také jednoduché. Priamo počas objednávania môžete meniť veľkosť produktu, vymieňať fotky, nastaviť efekty či pridať rám. Šikovná funkcia kontroly kvality Vás upozorní na použitie nedostatočne kvalitnej fotografie. V nákupnom košíku ľahko skontrolujete, či je všetko podľa Vašich predstáv. Po registrácii alebo prihlásení si určíte spôsob platby a doručenia a úspešná objednávka je za Vami.


Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: