Minuloročný Valentín

Denisa Tomčíková | 14. február 2017
Minuloročný Valentín

Všade rozvešané srdiečka a valentínska výzdoba mesta spôsobili, že som sa v duchu pozastavila a usmiala. Minuloročný Valentín bol proste skvelý...

Čakala som bábo, svet bol krajší a ľudia akýsi milší. Cítila som prvé pohyby, jemné chvenie v brušku a nebola si istá, či to, čo cítim sú pohyby, alebo nie. Našťastie mi moje bábo dalo jasnú odpoveď.

Dôkaz našej lásky rástol v mojom brušku

Bol 14. február a my sme sa chystali do kina na pohodový film. V kine nás prekvapili, vraj keď ukážeme ako sa máme radi, druhá vstupenka je grátis. OK, povedala som a rozopla si kabát. Pohľad na moje bruško každého príjemne naladil a rozosmial. Vstupenku sme samozrejme dostali, usadili sa a v príjemnej atmosfére čakali na film. 

Prečítajte si: Prvé pohyby v brušku - v ktorom týždni tehotenstva sa objavujú?

Priestorový zvuk, pohoda, blízkosť manžela spôsobili, že sa naše bábo krásne rozkopalo. Bruško sa nadvihovalo a klesalo. Bolo to o to krajšie, že bol pri nás aj manžel, ktorý užasnuto sledoval pohyby nášho dieťatka. Bol to prvý dôkaz, že naše bábo je tu s nami. Tehotenstvo som si vychutnala až do posledného dňa, teda do 27. júna, kedy sa narodil náš syn Samko.

Synček sa nám narodil 5 dní po vypočítanom termíne. Pôrod bol spontánny a taký rýchly, že sme ledva stihli prísť do pôrodnice, čo je na prvorodičku slušný výkon :-). Dnes má Samko osem mesiacov a je to najväčšie šťastie a požehnanie v našom živote.         

Nikto nevie, čo nás v živote čaká, avšak sú chvíle, ktoré si zapamätáte navždy a spomienku na „tohto“ Valentína si nosím v srdci. Má zázračný účinok, keď padám od únavy a keď mám za sebou ďalšiu neprespatú noc. Obom mužom môjho života, manželovi a synovi chcem odkázať, že ich veľmi ľúbim a teším sa na náš prvý valentínsky deň, ktorý strávime už ako rodina.

Prečítajte si: Láska je viac ako slovo: 5 spôsobov vyjadrenia lásky podľa Garyho Chapmana

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: