Klzisko v River Parku dnes patrilo len deťom z detských domovov

Redakcia | 7. december 2010

Klzisko v River Parku malo dnes slávnostnú predpremiéru. V úplne nových korčuliach „pokrstili“ ľad deti z detských domovov Studienka v Petržalke a Nádej v Bernolákove.

Bratislava, 7.12. 2010 -  Klzisko v River Parku malo dnes slávnostnú predpremiéru. V úplne nových korčuliach „pokrstili“ ľad deti z detských domovov Studienka v Petržalke a Nádej v Bernolákove.

S deťmi na klzisku šantil aj Mikuláš, ktorý sa špeciálne kvôli nim v Bratislave zdržal o jeden deň dlhšie. „Je mi tak ľúto, že môj syn Danielko je chorý a Mikuláša nemohol vidieť ani včera v škôlke a ani dnes tu na ľade,“ povedala moderátorka tohto popoludnia Aneta Parišková. Spolu s Anetou sa deťom o zábavu staral aj známy spevák Dano Junas, ktorý k nálade prispel vianočnými pesničkami. Málokto vie, že  niekdajší sexsymbol z relácie Triangel je už dvojnásobným dedom.

Fanúšikom zimných športov je aj predseda predstavenstva spoločnosti Best Hotel Properties a.s., Branislav Babík, ktorý bol hostiteľom detí a ich tiet vychovávateliek:  „Som veľmi rád, že som mohol deťom spestriť čakanie na vianočné sviatky zábavou na ľade. Sám holdujem hokeju, takže si klzisko prídem vyskúšať a vyblázniť sa na ňom aj s mojimi deťmi“.

Všetkým účastníkom po športovom výkone dobre padol sviatočný punč a horúca čokoláda.

Pre verejnosť je klzisko pred Hotelom Kempinski River Park otvorené denne od 10.00 do 21.00  hod. a vstup je zdarma.

 

Spoločnosť Best Hotel Properties a.s. (BHP) vlastní 99 percent spoločnosti Hotel Kadashevskaya LLC prevádzkujúcej 35 izbový hotel a luxusnú taliansku reštauráciu.
BHP je jednou z najväčších hotelierskych spoločností svojho druhu v stredne a východnej Európe so základným imaním 350,25 miliónov eur. Okrem Kadashevskej vlastní aj 75 percent luxusného päťhviezdičkového hotela Baltschug Kempinski v Moskve, hotel Crowne Plaza v Bratislave, 50 percent reštaurácie Buddha - Bar v Prahe. Do konca tohto roku pribudnú do portfólia BHP, ktoré je vyskladané z luxusných štvor a päťhviezdičkových hotelov aj Grand Hotel Kempinski High Tatras na Štrbskom Plese a Kempinski Hotel River Park v Bratislave. Akcie Best Hotel Properties a.s. sú kótované na paralelnom trhu Burzy cenných papierov v Bratislave.

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: