TOTO majú kráľovské deti George a Charlotte zakázané!

Redakcia | 11. august 2017
kráľovská rodina, princ Willia, Kate, prince George, hry, deti

Byť rodičom v dnešnej dobe je občas naozaj náročné! Deti sú zo všetkých strán zahltené hračkami od výmyslu sveta. Každú chvíľu sa v médiach objaví varovanie o škodlivosti tej či onej hračky. Jednu vec však majú aj kráľovské deti zakázanú!

Ako sme vás nedávno informovali, je verejne známe, že princ William a jeho manželka Kate chcú svojim deťom dopriať bežné detstvo obyčajných detí.

Túžia dopriať svojim deťom krásne detstvo, plné hier s rovesníkmi, behaní po vonku a samozrejme hrania sa s dostupnými hračkami.

princ George, Kate, William, Charlotte

Jednu vec však majú kráľovské deti George a Charlotte predsa len zakázanú!

Kate a William strikne odmietajú vo svojej domácnosti iPad! Trvajú na tom, aby ich deti k nemu nemali v žiadnom prípade prístup. Toto zariadenie podľa nich nepatrí do rúk malých detí.

A nie sú v tejto filozofii  jediní! Aj iné celebrity, ako Jennifer Lopez, či Kourtney Kardashian, obmedzujú svojim deťom hranie na iPade, či hranie videohier.

Prečítajte si: Kate Middleton chce vychovávať svoje deti podľa vlastných pravidiel!

Čo na to odborníci:

  • deti mladšie než 18 mesiacov by sa v žiadnom prípade nemali hrať so zariadeniami ako mobil, iPad a podobne
  • deti od 18 do 24 mesiacov môžu tieto zariadenia používať len na náučné hry a výhradne pod dohľadom rodičov
  • deti od 2 do 5 rokov môžu mať povolenú 1 hodinu denne
  • deti staršie ako 6 rokov majú mať stanovené jasné pravidlá, strikne dodržiavať čas strávený denne za počítačom alebo mobilom
 Neprehliadnite: Je Kate Middleton opäť tehotná?

Ideálne je, mať v domácnosti vyhradený priestor, kde bude zákaz používania mobilov a obdobných zariadení. Zároveň by však deti nemali zanedbávať svoje povinnosti, učenie a spánok. Dohliadať na to, je samozrejme úlohou rodičov. Jasne dané pravidlá sú v tomto prípade nevyhnutnosťou!

Zdroj:sharetap.it

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: