STAŇTE SA ČLENOM KLUBU MAMA A JA

Redakcia | 6. jún 2019
STAŇTE SA ČLENOM KLUBU MAMA A JA
foto: redakcia

Už ste členmi Klubu MAMA a ja? Zaregistrujte sa ešte dnes a získajte skvelé výhody. Už ste zaregistrovaní? Opätovná registrácia do aktuálnej verzie KLUBU.

 
Milí rodičia,

ďakujeme vám za vašu oddanosť v testovacej verzii Klubu Mama a Ja.

Aj vďaka vám sa nám dnes podarilo spustiť novú aktuálnu verziu Klubu. Aby sme ho mohli spolu naďalej budovať, nezabudnite sa prosím opätovne zaregistrovať TU.

Svojou registráciou sa stanete členom komunity ľudí, ktorí chcú vedieť viac, ktorí chcú dostať viac a ktorí chcú rozdať svojim deťom viac. Budeme sa tešiť na vaše podnety, nápady a komentáre, ktoré nám pomôžu náš nový Klub každým dňom vylepšovať. 

VYBERTE SI Z DVOCH KLUBOVÝCH ČLENSTIEV

My všetci môžeme tvoriť komunitu Klubu Mama a Ja, miesta pre všetkých zvedavých a súťaživých rodičov. Vyberte si z dvoch klubových členstiev - ZÁKLADNÉ BASIC alebo ROZŠÍRENÉ PREMIUM, kde vás čaká množstvo zaujímavých  výhod. Aké sú medzi nimi rozdiely sa dozviete TU

KAUFLAND VÁS ODMENÍ KRÁSNYM DARČEKOM

Vaša vernosť v skúšobnej verzii Klubu Mama a ja vám prináša milú odmenu. Aj napriek tomu, že si pri registrácii nevyberiete Premium členstvo v Klube, hlavný partner - spoločnosť Kaufland odmení každé z vašich detí na narodeniny takýmto krásnym darčekom.

*Pozn. : Darčeky sa posielajú automaticky, a preto nie je možné si z nich vyberať.


Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: