ŠKODA prináša darčekové tipy pre detských fanúšikov na MDD

Redakcia | 27. máj 2016
ŠKODA prináša darčekové tipy pre detských  fanúšikov na MDD

Pri príležitosti blížiaceho sa sviatku všetkých detí pripravila ŠKODA niekoľko tipov na originálne darčeky. V katalógu značkového ŠKODA E-shopu je k dispozícii široký sortiment skvelých darčekov pre všetky vekové kategórie fanúšikov značky.

  • Značkové darčeky ŠKODA pre deti na MDD zo ŠKODA E-shopu
  • Široká ponuka a komfortné nakupovanie, prevzatie tovaru u všetkých autorizovaných partnerov ŠKODA na Slovensku
  • ŠKODA E-shop k dispozícii 24/7 na adrese: eshop.skoda-auto.sk

Nakupovať môžete bez časového obmedzenia, všetko zariadite komfortne z pohodlia vášho domova. Vybraný tovar si môžete vyzdvihnúť u všetkých autorizovaných partnerov ŠKODA na Slovensku. ŠKODA E-shop je k dispozícii na adrese eshop.skoda-auto.sk.

Detská pretekárska kombinéza

Máte doma malého pretekára? Potom iste ocení overal v dizajne pretekárskej kombinézy, akú nosia aj profesionálni piloti rally tímu ŠKODA Motorsport. Je vyrobený zo 100 percentnej bavlny, nedráždi detskú pokožku a dá sa ľahko prať. Obliekanie je veľmi jednoduché a intuitívne, takže ho zvládnu bez problémov aj najmenšie deti. A kto vie, možno to bude začiatok veľkej kariéry. Cena: 20,71 €

Prvý rally špeciál

Malý pretekár si zaslúži aj svoj vlastný rally špeciál. Plne funkčné a pritom bezpečné odrážadlo s dizajnom pretekárskych špeciálov ŠKODA. Vyrobené je zo zdravotne neškodlivého a ľahko umývateľného plastu. Každého malého rally pilota zaujme aj štyrmi rôznymi zvukovými signálmi. Kolesá umožňujú nielen odbočovanie ako u ozajstného auta, ale navyše majú štýlový päťlúčový dizajn. Cena: 74,14 €

Detský cyklistický dres z kolekcie ŠKODA

Cyklistika je na Slovensku trendy. A malé cyklistky chcú tiež vyzerať dobre. Dievčenský dres v zeleno-bielych farbách ŠKODA s uzatvárateľným vreckom na chrbte a farebnými fluorescenčnými kvietkami rozžiari oči nejednej malej slečny. Dres je možné objednať aj v chlapčenskom prevedení.
Cena: 20,36 €

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: