Šikovné aplikácie pre telefóny Huawei, ktoré ocení každá mamička

Huawei | 12. október 2020
Huawei
foto: Huawei

Prinášame vám tipy na niekoľko najužitočnejších aplikácií pre mamy.

Moderná doba nám ponúka množstvo možností, ako si uľahčiť život. Jednou z nich sú aj aplikácie v telefóne pre moderné mamičky. Prinášame vám tipy na niekoľko najužitočnejších, ktoré vám dokážu uľahčiť materstvo. Nájdete ich v nových Huawei telefónoch - sťahovanie appiek v nich prebieha v novom obchode AppGallery - a navyše si ich stiahnete zadarmo.

BabyCam - Detská kamera

K použitiu tejto aplikácie budete potrebovať ďalší smartfón alebo tablet, ktorý postavíte vedľa postieľky vášho potomka. Na základe toho uvidíte vo svojom telefóne, čo sa práve odohráva v miestnosti, kde spí bábätko a vy môžete tento čas nerušene využiť na čokoľvek iné a nemusíte stále odbiehať kontrolovať ho. Navyše, dieťa vďaka tomuto doplnku vo vašom telefóne nielen vidíte, ale aj počujete. Aplikácia vás dokonca sama upozorní, ak sa dieťatko prebudí. Zaujímavá alternatíva pestúnky, nemyslíte?

Huawei

Pregnancy Day by Day

Veľmi kvalitná aplikácia pre nastávajúce mamičky, ktorá vás prevedie celým tehotenstvom. Dokážete si totiž nastaviť, v ktorom týždni tehotenstva sa práve nachádzate a program vám o vašom potomkovi povie všetko, na čo si máte dať v danom období pozor, alebo čo vás bude čakať u lekára na rôznych prehliadkach. Navyše obsahuje aj počítadlo pohybu plodu, zdravotný denník a svoje vyšetrenia si môžete pozrieť v prehľadnom harmonograme. 

Huawei

Baby & Mother Needs List

Jednou z vecí, ktoré majú budúce mamičky na svojom stave najradšej, je - očakávanie! A najmä to organizované, kedy sa neviete dočkať nákupov najrôznejšej výbavičky. Moderná doba - alebo lepšie povedané, jej technologické možnosti - umožňujú mať aj tieto tehotenské radosti na jednom mieste a stále poruke. A kde inde, než vo vašom telefóne? Appka Baby & Mother Needs List vás nielen upozorní na všetko, čo budete potrebovať mesiac po mesiaci, ale umožní aj plánovanie nákupov a vytváranie zoznamov, čo už máte a čo vám ešte chýba. 

Huawei

White Noise: Baby Sleep & Lullaby Songs

Túto apku využijete hlavne ako pomocníka pri uspávaní vašej ratolesti. Obsahuje totiž viacero rôznych zvukov, ktoré dokážu deti najčastejšie uspať. Nájdete tu šum mora, rôzne uspávanky, alebo zvuky, na ktoré je dieťa zvyknuté ešte z vášho lona vrátane tzv. „bieleho šumu“. Viete si dokonca nastaviť, ako dlho sa majú zvuky prehrávať a dokonca obsahuje aj monitor plaču, ktorý ihneď spustí vybraný zvuk znova, keď sa bábätko prebudí. 

white noise

Listonic

Ako mamička máte veľa starostí a je prirodzené, že na veľa vecí pri vašej malej neposednej ratolesti môžete zabudnúť. Preto je tu pre vás aplikácia nákupný zoznam, kde si môžete na základe receptov vkladať jednotlivé položky, ktoré potrebujete kúpiť do vášho zoznamu, kde si zadáte množstvo a dokonca uvidíte aj cenu daného produktu. Následne ho môžete jednoducho zazdieľať s niekým iným. Oteckovia, ale ani mamičky si tak už nemusia lámať hlavu, čo nakúpiť a vaša peňaženka a chladnička sa odľahčí o hordu rôznych odkazov a papierikov. Aj keď nájdete viac podobných aplikácii, podľa hodnotení je jedničkou Chytrý nákupný zoznam - Listonic, ktorý je zdarma.

Huawei

Všetky tieto aplikácie nájdete aj v Huawei AppGallery - novom obchode s aplikáciami, ktorý vo všetkých nových smartfónoch tejto značky nahrádza Google Play. AppGallery je aktuálne tretí najväčší obchod s appkami na svete a nachádza sa v ňom vyše 70 - tisíc aplikácií, prehľadne rozdelených do 18 kategórií. 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: