NOVINKY Klubu MAMA a ja

Redakcia | 4. august 2019
NOVINKY Klubu MAMA a ja

Členstvom v Klube MAMA a ja získavate množstvo zliav a výhod. Stačí sa zaregistrovať a užívať si bezplatne balík benefitov BASIC, alebo za ročný poplatok 17 € získať členstvo v exkluzívnom klube PREMIUM. Čo vám ponúkame?

DARČEKY od Kauflandu

Hlavný partner Klubu MAMA a ja KAUFLAND pošle všetkým novým členom PREMIUM Klubu WELCOME DARČEK NA UVÍTANIE – hebučkého mojkáčika, alebo detský dáždnik, ktorý v daždi mení farby.

Na vašich drobčekov nezabudne ani na ich narodeniny.

Každý rok sa môže oslávenec tešiť na ďalší darček: plyšáčika a DVD s obľúbenými detskými pesničkami od Spievankova, Fíha Tralala alebo Paci Pac.

20 % zľava na ubytovanie Wellness hotel Patince****

Ako členka Klubu MAMA a ja môžete využiť 20 % zľavu na pobytové balíčky.

Vo Wellness hoteli Patince**** si užijete 3 vnútorné a 7 vonkajších bazénov s liečivou vodou. Po kúpeli sa príjemne zohrejete v jednej zo 4 sáun. Staršie deti sa zabavia na tobogánoch, v relaxačnom bazéne s divokou riekou, jaskyňou a chrličmi, alebo sa zapoja do skvelého animačného programu.

Pre mladších je pripravený detský kútik, detské plávanie a tiež môžete využiť služby opatrovateľky. www.wellnesspatince.sk

Zdravé nohy pre každého

Každý člen Klubu BASIC aj PREMIUM má zľavu 5 € na diagnostiku chodidiel a biomechaniky ľudského tela u špičkovej odborníčky, jedinej akreditovanej podiatričky na Slovensku, BSc. Denisy Mertl. MChS.

Dokáže vám pomôcť s bolesťami chodidla, kolenných alebo bedrových kĺbov, deformáciami, vrodenými chybami, s preťaženosťou, stavmi po úrazoch a operáciách a pri mnohých ďalších ťažkostiach, či už u detí alebo u dospelých.

www.haxne.sk

Získajte späť svoje telo!

Nedarí sa vám dostať do formy ani dlhé mesiace po pôrode?

Pomôžeme vám. SVET ZDRAVIA poskytuje všetkým členom PREMIUM Klubu MAMA a ja stopercentnú zľavu vo výške 35 eur na vstupnú diagnostiku tela, analýzu vašich stravovacích návykov a odhalenie chýb, ktoré v životospráve robíte.

Pomôže vám zostaviť nový jedálniček, pripraviť tréningový plán a naštartovať cestu k peknej postave a vašej spokojnosti. S členstvom v Klube MAMA a ja sa môžete dostať k svojmu (staro)novému telu, v ktorom sa znova budete cítiť zdravo, dobre a fit. www.svet-zdravia.sk

svet zdravia

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: