Najkrajší darček na Deň detí

PR článok | 28. máj 2024
Najkrajší darček na Deň detí
foto: Kytičkovo

V dnešnom svete máme všetkého veľa. Máme veľa možností, veľa povinností, veľa starostí. Len toho času nám potom akosi zostáva na všetko menej, čo pre nás mamy platí dvojnásobne. A keď sa nám aj podarí v nabitom harmonograme nejaký čas si spraviť, často zisťujeme, že to akosi nie je ono.

Aj si spravíme čas na cvičenie, ale už nám naňho nezostala energia. Aj si spravíme čas na svojho partnera, ale nemáme kapacitu vypočuť si-, čo ho trápi. Aj si spravíme čas na svoje deti, ale duchom sme niekde inde a premýšľame nad tým, čo všetko iné by sme mali teraz robiť. 

Blíži sa Deň detí a my máme možnosť tie svoje obohatiť o ďalšie hračky, ktorým sa potešia, chvíľu zahrajú a potom odložia do zabudnutia. Máme však aj možnosť venovať im ten najkrajší darček zo všetkých – svoj čas a svoju pozornosť. Ak im vieme dať toto, všetko ostatné je už len milý bonus. 

Druhý najkrajší darček 

A kto sme my? Sme Kytičkovo a vyrábame rozprávkové darčeky z ovocia a čokolády, aby sme vám pomohli magické chvíle so svojou rodinou ešte trochu osladiť. Je to jednoduché, vy musíte zabezpečiť čas a pozornosť a my sa postaráme o sladké dobroty. 

Radi by sme vám predstavili tri silné argumenty, prečo je ovocie v čokoláde z Kytičkova hneď ten druhý najkrajší darček, ktorý môžete svojim deťom dopriať. A samozrejme nie len im, ale aj sebe.

  • Pretože sa všetko zje. Teda pre upresnenie, len tak sa po ňom zapráši. Nič sa nevyhodí, nič nezostane na poličke ale všetko sa rozplynie na jazyku. 
  • Pretože čerstvé ovocie a pravá belgická čokoláda nielen skvelo chutia, ale sú aj plné vitamínov a antioxidantov. Výrazne zdravšia alternatíva ku klasickým sladkostiam, ktoré sú často ochudobnené o dôležité nutrienty a plné aditív či rafinovaného cukru. 
  • Pretože v Kytičkove nájdete jedinečné umelecké diela. Krásnych mackov, včielky, vtáčiky angry birds či kytičku pre princeznú. Pozrite sa na našu ponuku detských darčekov.

Či už svojim ratolestiam osladíte Deň detí darčekom od nás alebo nie, nezabudnite im hlavne dať ten najkrajší darček – seba. A to nielen prvého júna ale tak často ako to len bude možné.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: