Májová MAMA a ja: Rozkvitni s nami, mama

Redakcia | 29. apríl 2024
Májová MAMA a ja: Rozkvitni s nami, mama

Bozky pod čerešňou, Deň matiek, dotyk slnka... máj si my, ženy, nosíme v duši. Aj vy to tak cítite? Zhlboka sa nadýchnite a poďakujte sa za to, čo máte.

Čo sme pre vás pripravili v májovom vydaní? 

  • Svet sa zmenil a posunul sa aj vek, v ktorom sa stávame rodičmi. Dnes už nie je ničím výnimočným, ak sa mamičkami stávajú ženy po štyridsiatke. Čo ale na tento trend hovorí primár Gynekologicko-pôrodníckej kliniky Fakultnej nemocnice v Trenčíne MUDr. Peter Kaščák?
  • Počuli ste o syndróme smutnej bradavky?
    Existujú ženy, u ktorých dotyk prsníkov a bradaviek vyvoláva negatívne emócie. Tento jav sa nazýva syndróm smutnej bradavky. 
  • Skorá vertikalizácia  nepriaznivo ovplyvňuje celý psychomotorický vývoj dieťaťa! Na čo si dať pozor? Poradí inštruktorka psychomotorického vývoja detí Mgr. Michala Pukalovič.
  • Pozor na pieskovisku!
    Sezóna pieskovísk začala a my, rodičia, si veľmi radi užívame s našimi drobcami pobyt na čerstvom vzduchu. Ale... z nevinného pieskoviska sa razom môže stať aj zdroj nákazy. Čo radí pediatrička MUDr. Katarína Legrand? 
  • Aj keď je detská onánia prirodzenou súčasťou vývoja, reakcie nás rodičov na ňu nebývajú vždy v poriadku. V májovom vydaní MAMA a ja vám poradíme ako sa s  touto fázou vysporiadať. 
  • Toxický vzťah.
    V dnešnej dobe sa toxicita deje potichu a plíži sa domácnosťami. Je ale vhodné zostávať v takýchto vzťahoch kvôli deťom?

Špeciálny darček k predplatnému, úžasné dámske voňavky! 

Vyber si z možností, ktoré sú pre teba najzaujímavejšie a maj svoj časopis MAMA a ja stále poruke.
OBJEDNÁVKA TU

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: