LIPPIBABY – všetko pre detičky a ich mamičky

LIPPIBABY | 22. február 2021
Lippibaby
foto: LIPPIBABY

Lippibaby je mladý slovenský e-shop, ktorý vznikol na jeseň minulého roka. Počas tohto obdobia bola jeho zakladateľka tehotná a chystala si výbavičku pre svojho synčeka.

Nepáčilo sa jej, že každý produkt musela hľadať na inej stránke a preto sa rozhodla vytvoriť miesto, kde budúci i skúsení rodičia nájdu všetko „pod jednou strechou“.

Lippibaby

E-shop vo svojom produktovom portfóliu ponúka všetko čo potrebujú šťastné bábätka a spokojné deti – od užitočných pomôcok a doplnkov, cez textílie až po náučné i zábavné hračky. A to nie je všetko! Na stránke nájdete mnoho ďalších produktov pre každodenné použitie.

Plánujete detskú izbičku?

V ponuke môžete nájsť štýlový a praktický nábytok pre deti všetkých vekových kategórii –postieľky a boxy na hračky pre tie najmenšie poklady a tiež aj po stolíky, komody a postele pre staršie deti. Tak isto tu nájdete doplnky a dekorácie pre zútulnenie tejto miestnosti.

Lippibaby

Chystáte sa na cesty?

Nielen Vy, ale aj Vaše deti potrebujú poriadne „fáro“, ktoré nesklame. Preto je nutné aby mali  štýlový kočík a kvalitnú autosedačku, ktoré Vám i Vašim ratolestiam zaručia množstvo nezabudnuteľných zážitkov.

Zabudli ste na nejaké drobnosti?

To vôbec nevadí! Medzi našimi detskými potrebami nájdete cumlíky, hryzátka, podbradníky, jedálenské pomôcky, nočníky a dokonca aj kozmetiku a vždy potrebné plienky.

Lippibaby

A viete čo je najdôležitejšie pre najmenšie detičky?

Aby sa cítili príjemne vo svojom oblečení. U nás nájdete pohodlné dupačky, súpravy a mnoho ďalších praktických kúskov do každého ročného obdobia. Okrem toho ponúkame vecičky nie len na bežné dni, ale i na špeciálne príležitosti.  

Je to jednoduché! V e-shope lippibaby.sk nájdete všetko potrebné na jednom mieste. Neveríte? Tak kliknite a samy sa o tom presvedčte. Členky KLUBU MAMA a ja majú 10% zľavu na nákup. Viac TU 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: