TELEKOM DETSKÝ FESTIVAL prináša do Eurovei najväčšiu LETNÚ DETSKÚ PÁRTY roka

Redakcia | 13. august 2019
TELEKOM DETSKÝ FESTIVAL prináša do Eurovei najväčšiu LETNÚ DETSKÚ PÁRTY roka

V sobotu 31. augusta už po 9. raz vypukne rodinné „šialenstvo“ v jednom z bratislavských nákupných centier. Po zimnej edícii Telekom detského festivalu v Bory Mall sa teraz všetko presunie opäť do Eurovei, kde sa v „predvečer“ nového školského roku uskutoční veľká Letná detská párty.

Najmenší sa môžu opäť tešiť na ikonu týchto festivalov Mira Jaroša, ktorý po koncerte rozprúdi zábavu na pódiu parádnou penovou diskotékou. Nebude chýbať ani Kúzelník Peter Šesták, Sníček HUGO, PACI PAC, Tárajko a Popletajka, Piráti z Caribiku, Mici a Mňau a ďalší.

Kopec zábavy pre malých aj veľkých

Staršie deti a všetci športu chtiví si môžu zasúťažiť so Sport Kids Academy, ktorá  pripravila zábavné športové súťaže. Novinkou tohtoročného festivalu budú viaceré zóny s novými aktivitami ako napr. Zóna zdravia so Zúbkovou vílou, či Zóna Hot Wheels, ktorá privíta fanúšikov dráh a angličákov. Dievčatá sa môžu po novom tešiť na kútik s bábikou Barbie. 

Jedným z najväčších ťahákov bude bezpochyby VEĽKÁ TECHNOLOGICKÁ ZÓNA plná zážitkovej techniky. Na podujatí nebudú chýbať ani rôzne vzdelávacie aktivity, inštruktori tanca, či  Klub MAMA a ja. 

Tradične veľkej popularite sa teší Ťuki zóna, ktorú prináša generálny partner podujatia Slovak Telekom. Tu  čakajú na návštevníkov počítačové hry s Lenovo-m, VR okuliare Neživím predsudky, zapletanie vrkočov s TV Folklorika, či maľovanie zvieratiek na tvár s BBC Earth.

V rámci podpory nepočujúcich, ktorým sa Telekom venuje už vyše 17 rokov, bude celé podujatie opäť tlmočené do jazyka nepočujúcich. Tentokrát sa budú môcť  s posunkovým jazykom zoznámiť v rámci viacerých hier všetci, ktorí prejavia záujem. 

Tešíme sa na vás.

Viac informácií nájdete na  (http://detskyfest.sk/) alebo na Facebooku Telekom Detský festival

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: