Hračky od Lerni, nevyhnutnosť do každej detskej izby

PR článok | 23. jún 2024
Hračky od Lerni, nevyhnutnosť do každej detskej izby
foto: Lerni.sk

Lerni, slovenská značka hračiek, ktorá vznikla s cieľom priniesť na trh kvalitné a kreatívne hračky, ktoré by dnes nemali chýbať v žiadnej detskej izbičke.

Svojím unikátnym dizajnom a vysokou kvalitou si získava srdcia zákazníkov v Česku, Maďarsku, Taliansku, Nemecku a Rakúsku. Eshop lerni.sk vám pomôže vytvoriť stimulujúce a vzdelávacie prostredie pre vaše deti, ktoré je zároveň plné zábavy a dobrodružstva. 

Príbeh a hodnoty

“Značku Lerni sme vytvorili, pretože sme vnímali dopyt od rodičov po "zmysluplných" hračkách. Keďže sme už predtým pôsobili na trhu dlhšie ako dodávateľ edukačných hračiek pre trh materských škôl, obracali sa na nás ľudia so žiadosťou o tipy na hračky, keď dieťaťu chceli darovať niečo viac ako len ďalšie autíčko alebo bábiku. Rozhodli sme sa teda ponúknuť tieto produkty aj priamo pre rodičov. Podľa nás je tu stále rastúca skupina rodičov, ktorí si uvedomujú, že hračka nemusí dieťa len na chvíľu zabaviť alebo rozptýliť, ale že zároveň sa s ňou môže aj niečo naučiť a rozvíjať svoje schopnosti. Ako bonus sme neskôr zistili, na základe spätnej väzby od rodičov, že dokonca takéto hračky deti zabavia na oveľa dlhšiu dobu ako tie klasické, bežné hračky a majú aj väčšiu tendenciu sa k nim častejšie vracať,” uviedol CEO spoločnosti, Tomáš Divinec. 

Kvalita, bezpečnosť a dlhotrvácnosť hračiek

V dnešnej dobe, keď kvalitu často nahrádza kvantita, prináša Lerni osviežujúci prístup k výberu hračiek pre deti. Ich filozofia je jednoduchá: ponúkajú hračky, ktoré sú nielen zábavné a vzdelávacie, ale aj neuveriteľne trvácne. Hračky sú navrhnuté tak, aby vydržali roky a deti sa s nimi zabavili na dlhú dobu. Každá hračka z Lerni je vytvorená s ohľadom na trvalú hodnotu, takže si môžete byť istí, že investícia do kvalitných hračiek sa vám mnohonásobne vráti. Lerni hračky sú nielen odolné voči opotrebeniu, ale aj dizajnovo nadčasové, takže budú baviť a inšpirovať deti po dlhé roky.
V Lerni veria, že hračky by mali byť viac než len krátkodobým zdrojom zábavy. Preto spolupracujú s výrobcami, ktorí kladú dôraz na prvotriedne materiály a precízne spracovanie. Celý proces od návrhu až po finálny produkt majú pod dohľadom a všetky hračky sú testované a schválené podľa najprísnejších bezpečnostných noriem, aby ste mohli mať istotu, že vaše deti sú v bezpečí.

Vzdelávanie

Na eshope lerni.sk veria, že vzdelávanie môže ísť ruka v ruke so zábavou a, že hra je jedným z najdôležitejších nástrojov pre detský rozvoj. Hračky sú vyberané tak, aby podporovali schopnosť rozvíjať sa v rôznych aspektoch. “Vzdelávacie hračky umožňujú deťom rozvíjať konkrétne zručnosti. Sú prispôsobené veku a preto deti vhodne podporujú a stimulujú. Pre deti je hra prirodzená činnosť, pri ktorej sa veľa naučia, a práve vzdelávacie hračky tento proces ešte urýchľujú. Možnosť voľby, postupnosť a následnosť krokov pomáha deťom vnímať hru ako aktivitu, ktorá im je príjemná a zároveň sa veľa naučia,” uviedla psychologička, Mgr. Nikola Račkovská. 

Široký výber

Sortiment hračiek je široký a rôznorodý, vďaka čomu je možné vyhovieť potrebám každého dieťaťa. Na eshope lerni.sk nájdete drevené hračky, magnetické stavebnice, edukačné kartičky, magnetické knihy alebo napríklad nálepky na opätovné použitie. 
Dlhodobým bestsellerom sa na eshope stala magnetická stavebnica COLORMAG, ktorá vás zaručene prekvapí svojou kvalitou a cenou. Na základe dopytu a pozitívnych recenzií od zákazníkov sa pracuje na rozšírení tejto kategórie stavebníc a v dohľadnej dobe budú v ponuke aj nové, kreatívne magnetické sady. 
Magnetická stavebnica, ktorá podporuje aj hru s otvoreným koncom, sa stáva čoraz populárnejšou vo svete detských hier. Tento inovatívny produkt umožňuje deťom vytvárať nekonečné množstvo variácií a konštrukcií, čím stimuluje ich kreativitu a logické myslenie. Recenzie od zákazníkov sú plné pozitívnych ohlasov - rodičia oceňujú dlhé hodiny tichej hry a vzdelávania, pedagógovia chvália jej prínos pre rozvoj jemnej motoriky a spolupráce. Ako napríklad Katarína, ktorá uviedla : “Perfektná magnetická stavebnica, ktorá nielen zabaví deti na dlhý čas, ale zároveň ich všestranne rozvíja a podnecuje ich fantáziu. Musím tiež vyzdvihnúť expresné doručenie.” 

 

Jedinečnosť hračiek

Mnohé z produktov sa vytvárajú iba pre lerni.sk, čo znamená, že ich nikde inde nenájdete. Ide o originálne hračky značky BrainToys, ktorá sa zameriava na edukačné a vzdelávacie produkty. Eshop lerni.sk neponúka iba bežné hračky, ktoré nájdete na každom rohu, ale produkty, ktoré sú výsledkom dlhodobého výskumu a vývoja. Každý produkt je navrhnutý s ohľadom na potreby a záujmy detí vo veku od 2 do 7 rokov, pričom sa využívajú poznatky z oblasti pedagogiky. 

Výhody eshopu

Produkty na eshope lerni.sk nie sú iba o kvalite a vzdelávaní, ale aj o spokojnosti zákazníkov. Nájdete tu vynikajúci zákaznícky servis, ktorý je pripravený odpovedať na všetky vaše otázky a pomôcť s akýmikoľvek problémami. Eshop si je natoľko istý kvalitou výrobkov, že poskytuje garanciu vrátenia peňazí až 100 dní od zakúpenia. Ak by ste náhodou potrebovali hračku vymeniť, proces je bezproblémový a rýchly. Navyše, pri objednávkach nad 35 eur, je poštovné zadarmo, čo ešte viac spríjemní váš nákup. 
Ak ste rodič, ktorému záleží na vzdelávaní a rozvoji detí, eshop lerni.sk je tu pre Vás. Prezrite si širokú ponuku originálnych a kvalitných hračiek a nakúpte ich so špeciálnou zľavou 15 % s kódom MAMAAJA15. Zľavový kód platí do konca júla.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: