Detská kozmetika s olivovým olejom BATOLE

Redakcia | 23. máj 2010

Jednou z prvých otázok, ktoré maminky riešia, je ich kúpanie bábätiek a následná starostlivosť o ich jemnú pokožku. Téma používania detskej kozmetiky je často diskutovaná.

Prvé dni po narodení

Bábätko je 9 mesiacov „v brušku“ svojej maminky obklopené plodovou vodou. Tá pre neho, i jeho pokožku vytvára ideálne prostredie pre zdravý vývoj. Po narodení stačí, ak pri hygiene svojho bábätka budete používať iba čistú vodu správnej teploty, prípadne ho po kúpeli natriete olivovým olejom v lekárenskej kvalite.

Ochranný plášť pokožky

Olivový olej najvyššej kvality je zdrojom množstva cenných látok. Obsahuje vitamíny A a E, ktoré sú pre zdravé fungovanie pokožky kľúčové, má antibakteriálne a antiseptické účinky. Ak ho nanesiete na telíčko bábätka v jemnej vrstve, vytvoríte na nej ochranný film pred vonkajšími vplyvmi. Po čase môžete začať pridávať do vašej dennej starostlivosti o pokožku detskú kozmetiku s jemným zložením. Jej ideálnou zložkou je aj prídavok olivového oleja, kvôli množstvu jeho benefitov pre zdravú pokožku.
Rad detskej kozmetiky BATOLE  s olivovým olejom je určený pre detičky už od narodenia. Pravidelným používaním zostáva pokožka bábätka vláčna, bez suchých miest, chránená pred podráždením a pripravená sa regenerovať.

Vernosť značke

Experimentovať s kozmetikou pri deťoch sa nevypláca. Ak zistíte, ktorá kozmetika vám najviac vyhovuje, je rozumné používať produkty rovnakého radu, kvôli zachovaniu účinných zložiek. Detský rad Batole obsahuje krém proti zapareninám, jemný sprchový gél, šampón na vlásky, detský krém i detský olejček, v zimných mesiacoch krém na tváričku proti chladu a pri väčších problémoch so zapareninami je veľmi účinný detský zásyp.

Viac informácií o detskej kozmetike BATOLE s olivovým olejom nájdete na www.alpa.sk
Zakúpite v sieti drogérií 101 Drogerie, Teta, Tesco a Metro.


Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: