Chorvátsko: Ideálne miesto pre vašu rodinnú dovolenku

Falkensteiner | 9. máj 2024
Chorvátsko: Ideálne miesto pre vašu rodinnú dovolenku
foto: Falkensteiner

Krásna krajina, ktorá ponúka ideálne podmienky pre rodinnú dovolenku. Chorvátsko je TOP destináciou aj tento rok.

Dovolenka v Chorvátsku je ideálna pre rodiny z mnohých dôvodov

Chorvátsko má nádherné pobrežie s čistými plážami a teplým Stredozemným morom. Rodiny si môžu užívať kúpanie, opaľovanie a rôzne vodné športy. Zásluhu na tom má uznávaná skupina Falkensteiner Hotels & Residences, ktorá prevádzkuje prémiové rezorty na chorvátskom pobreží. Mnohí miestni ju poznajú z minulého a predminulého roka, ale možno zabudli na 10 % zľavu za včasnú rezerváciu s výstižným názvom Sunshine Special Offer - ktorá sa začína práve teraz!

Chorvátsko: Ideálne miesto pre vašu rodinnú dovolenku

Chorvátsko je považované za bezpečnú krajinu, čo je dôležité pre rodiny cestujúce s deťmi. Okrem krásneho pobrežia Chorvátsko ponúka aj bohatú prírodu a kultúrne pamiatky. Rodiny si môžu užiť výlety do národných parkov, historických miest a tradičných dedín.

Chorvátsko má relatívne prijateľné ceny v porovnaní s inými populárnymi dovolenkovými destináciami v Európe. Chorváti sú známi pre svoju pohostinnosť a priateľský prístup k návštevníkom, čo robí dovolenku ešte príjemnejšou pre celú rodinu.

Tieto faktory robia z Chorvátska ideálnu destináciu pre rodinnú dovolenku, kde si každý nájde niečo pre seba a vytvorí nezabudnuteľné spomienky.

Falkensteiner: Rodinná dovolenka v Chorvátsku

Chorvátsko, krajina s pôvabným pobrežím, jasnou modrou vodou a kultúrnym dedičstvom, láka dovolenkárov z celého sveta. A medzi množstvom možností ubytovania v tejto krajine vyčnievajú hotely Falkensteiner, ktoré ponúkajú nezabudnuteľné zážitky pre celú rodinu. Ak hľadáte ideálnu destináciu pre rodinnú dovolenku v Chorvátsku, možno ste práve našli to, čo ste hľadali.

Zadar: Zábava pre celú rodinu

V srdci oblasti medzi Splitom a Rijekou sa nachádza doslova mekka pre tých, ktorí idú do Chorvátska s deťmi a chcú ich naplno zabaviť.

Zadar, ponúka zábavu a relaxáciu pre celú rodinu. V srdci tejto oblasti nájdete Falkensteiner Club Funimation Borik, rodinný hotel umiestnený v zelenom háji voňavých borovíc priamo na pobreží. Pre deti je pripravený vodný svet s tobogánmi a celodennými zábavnými programami, zatiaľ čo dospelí si môžu užívať relaxáciu v wellness centre.

Pre tých, ktorí preferujú kempingový štýl, je tu Falkensteiner Premium Camping Zadar, s moderným vybavením a prístupom k piesočnatej pláži. Ocenenie "Najlepší kemp v Chorvátsku" nezískalo toto miesto náhodou.

Falkensteiner Hotel Adriana je hotel pre dospelých. Oceníte jeho polohu priamo pri mori s nádhernou stredomorskou záhradou, ako aj kúpeľné procedúry a chuťové poháriky v reštaurácii s jedálnym lístkom založeným prevažne na tradičných pochúťkach. 

Punta Skala: Luxusný Únik

Ak túžite po skutočnom luxuse, Falkensteiner Resort Punta Skala je pre vás. Tento prémiový rezort ponúka nekonečné možnosti zážitkov. S exkluzívnymi kúpeľňami, wellness službami a širokou škálou športových aktivít, tento rezort spĺňa očakávania aj tých najnáročnejších hostí.

K značke Falkensteiner sa hlásia dva hotely - štýlový hotel IADERA s exkluzívnymi kúpeľnými a wellness službami a moderný svet komfortu a exkluzivity z kameňa, betónu a skla, rodinne orientovaný hotel DIADORA.

Chorvátsko: Ideálne miesto pre vašu rodinnú dovolenku

K tomu je nutné pripočítať aj moderné apartmány vo Falkensteiner Rezidences Senia a moderné Luxury Villas Punta Skala. Ponúkajú nielen pohodlie, ale predovšetkým súkromie a intimitu v dokonale chránenej oblasti so svojimi privátnymi plážami, štýlovými reštauráciami vrátane michelinskej reštaurácie TIAN. Nehovoriac o tom, že sa môžu pochváliť najväčším wellness centrom v Dalmáci.

Na svoje si prídu aj športovci, ktorí určite ocenia Fortis Club so siedmimi tenisovými kurtmi, viacúčelovou športovou halou a kompletným zázemím pre všetky vodné športy. Falkensteiner Resort Punta Skala je prémiová destinácia zameraná najmä na tých, ktorí hľadajú stredomorský únik a  zážitky šité na mieru. 

 

Park Punat: Ako Moderný Robinson

Pre tých, ktorí hľadajú úplný únik, Falkensteiner Park Punat na ostrove Krk ponúka oázu pokoja a relaxácie. Tento hotel sa nachádza na výbežku pevniny vybiehajúcom do mora, kde si môžete vychutnať pohľad na 20 ostrovov Národného parku Kornati. Okrem toho si môžete objednať rôzne výlety a aktivity priamo v hoteli, či už ide o jazdu na kajaku alebo len jednoduché pádlovanie pozdĺž pobrežia. 

Chorvátsko: Ideálne miesto pre vašu rodinnú dovolenku

Nájdi svoju dovolenku v Chorvátsku s Falkensteiner

V Chorvátsku na vás čaká dobrodružstvo, relaxácia a nekonečné zážitky. A s hotely Falkensteiner máte istotu, že vaša rodinná dovolenka bude plná nezabudnuteľných momentov. Či už si vyberiete pobyt pri pobreží v Zadare, luxusný rezort na Punta Skale alebo útulný hotel na ostrove Krk, Falkensteiner vám ponúka širokú škálu možností pre nezabudnuteľnú rodinnú dovolenku. Pre viac informácií a rezerváciu navštívte webové stránky Falkensteiner. Vaša dovolenka snov sa môže začať už teraz!

Tak čo, necháte sa tento rok nezabudnuteľne rozmaznávať svojím obľúbeným Chorvátskom?

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: