Bupi značku pozná každá slovenská rodina

Redakcia | 1. október 2022
Bupi

Pôvodná slovenská značka, na ktorej vyrástli už 3 generácie Slovákov. Áno, hovoríme o obľúbenej značke detskej kozmetiky, s veselou žabkou na obale.

Bupi je rokmi overená značka kozmetiky pre najmenšie detičky, s jemným a šetrným zložením, ktoré minimalizuje riziko vzniku podráždenia a alergií. Receptúry produktov sú navrhnuté s cieľom podporovať prirodzený vývoj zdravej detskej pokožky už od prvých dní po narodení. Prírodné zložky, ktoré kozmetika obsahuje, detskú pokožku ošetrujú, ochraňujú a rozmaznávajú. 

Bupi - prvá kozmetika pre vaše bábätko

Vďaka svojmu overenému zloženiu si Bupi kozmetika získala aj podporu slovenských pediatrov, ktorí ju odporúčajú slovenským mamičkám ako „prvú kozmetiku“ pre ich bábätko. Ide najmä o tuhé mydlá značky Bupi BABY, ktoré spĺňajú najprísnejšie kritériá na kvalitu a svojím zložením sú vhodné pre bábätká už od narodenia. Preto ich využívajú aj v slovenských pôrodniciach.

Bupi

Bupi tuhé mydlá, ako aj celá rada produktov Bupi je bez obsahu parafínov, parabénov, bez farbív či alkoholu. Parfumová zložka je bez obsahu alergénov. Stále však treba mať na pamäti, že malé bábätko nepotrebuje veľa kozmetiky, stačí tuhé mydlo na udržanie čistého zadočka, na ostatné postačí čistá voda. Aspoň prvé mesiace dieťatka.

Bupi

Bupi BABY

Od 6 mesiacov vášho bábätka je tu už potom celá rada produktov Bupi BABY, cez šampón, kúpeľ, umývaciu penu či telové mliečko, ktoré sa o pokožku postarajú, keď už je dieťatko viac aktívne a pokožka si vyžaduje väčšiu starostlivosť.

Bupi

Asi najpraktickejším pomocníkom sú však vlhčené utierky. Zídu sa všade, kde je potrebné utrieť rúčky, pusinku, tváričku či zadoček. Vôbec však nie je jedno, aké vlhčené utierky na citlivú pokožku dieťatka použijete.

Bupi

Bupi - značka, ktorú odporúčajú aj pediatri

Pediatri odporúčajú utierky Bupi, lebo sú bez alkoholu, s jemným parfumom bez alergénov či dokonca úplne bez parfumu. Neparfumované utierky sú obzvlášť vhodné pre najmenšie bábätká, lebo minimalizujú akékoľvek podráždenie pokožky.

Viac informácií o kozmetike Bupi nájdete na www.bupi.sk.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: