BABENO: Ten správny obchodík pre Vaše bábätko

Redakcia | 11. jún 2018
BABENO: Ten správny obchodík pre Vaše bábätko

Výprava za nákupmi je občas namáhavá. Stres, výber, únava...V BABENE to vieme, preto sa o zákazníkov postaráme.

V obchodíku Babeno sa snažíme urobiť pre mamičky, oteckov a ich detičky pohodovú atmosféru, prostredie kde sa Vám bude nielenže dobre nakupovať, ale viete si aj posedieť, vypiť si kávičku, alebo si dať len pohár vody, ktorý niekedy padne vhod.

Toto bol zámer, s ktorým sme išli otvárať obchod Babeno. Je veľa obchodov podobného typu, kde nájdete určite veľký výber tovaru, ale v ktorom ste sa cítili naozaj dobre? Kde si môžete sadnúť a v kľude si prelistovať katalóg? Porozprávať sa s personálom o výhodách a nevýhodách daných produktov?

Čo v BABENE nájdete

V našej ponuke nájdete všetko, čo pre bábätko a dieťa budete potrebovať.  Široký sortiment značkových kočíkov, autosedačiek, nábytku, kojeneckých potrieb a textilu.

Pri výbere textilu, dôsledne sledujeme kvalitu a uprednostňujeme slovenských a českých výrobcov, ktorých výrobky spľňajú najvyššie požiadavky zákazníkov

Na zákazníka máme v BABENE vždy čas

Čo sa týka nadštandardného servisu, ktorý vieme poskytnúť s ohľadom na zaneprázdnenosť ľudí je určite zaujímavé to, že v prípade väčšieho nákupu, resp. objednávky výbavičky pre bábätko, Vám vieme vyhradiť čas aj mimo otváracích hodín, kedy sa vieme venovať iba Vám. Treba si dohodnúť termín a stačí aj telefonicky, ostatné už môžete nechať na nás.

BABENO je obchod, ktorý sa Vám zapáči



Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: