Ako stráviť leto s deťmi? Poďte na vandrovku po stopách pokladov na Slovensku a vyhrajte krásne ceny

Kaufland Detský Festival | 27. máj 2024
Ako stráviť leto s deťmi? Poďte na vandrovku po stopách pokladov na Slovensku
foto: Kaufland Detský Festival

Od hradov a zámkov, cez hory, lesy, minerálne pramene, až po kultúrne dedičstvo, ktoré by nám celý svet mohol závidieť. Na objavnú cestu za tým najkrajšími klenotmi, ktoré naša domovina ponúka, vás toto leto pozýva Kaufland Detský festival.

PO STOPÁCH NAŠICH POKLADOV

Naše Slovensko je vskutku nádherná krajina, ale poznáte aj všetky vzácne klenoty, ktoré ukrýva? Ak nie, spoločne s Kaufland Detským festivalom ich tento rok môžete spoznávať počas celého leta. Na obľúbenej letnej vandrovke na malých aj veľkých čakajú nielen dávno ukryté tajomstvá našej histórie, ale aj množstvo zábavných aktivít a naozaj hviezdny program. 

Tešíme sa na vás v týchto mestách 

2. júna v DETVE

30. júna v NITRE

7. júna v TRNAVE

18. augusta v BARDEJOVE

1. septembra v ŽILINE

Začíname už v nedeľu, 2. júna na Detve, kde v prírodnom amfiteátri spoločne oslávime nielen krásy a folklórne dedičstvo Podpoľania, ale aj Medzinárodný deň detí celodenným festivalovým programom - spoločne so Smejkom a Tanculienkou, škriatkom Fíha Tralala, dvojicou Cupi a Lupi, či Cimbalkovom. Rodičov poteší famózny Štefan Štec, či koncertná verzia muzikálu The Duchon´s.

Vydaj sa s nami na úžasnú cestu plnú pokladov!

Vydaj sa s nami na úžasnú cestu plnú pokladov!

Toto leto navštívime 5 slovenských miest a v každom z nich ťa čaká deň plný zážitkov a prekvapení. Navyše sa môžeš na záver zapojiť do súťaže a vyhrať fantastické ceny pre celú rodinu! Kamaráti Turbo, Kuniboo, Adamko a Včielka majú pre teba takúto výzvu.  

Ako to funguje?

  1. Tvojou prvou úlohou bude vyzdvihnúť si v deň lovenia pokladov v danom meste špeciálny zberateľský časopis. Ten nájdeš v hlavnom stane.
  2. Teraz môžeš začať hľadaj jednotlivé stanoviská. V každom meste sú 4 a na každom z nich ťa čakajú špeciálne úlohy. Ak ich zvládneš, dostaneš do svojho zberateľského časopisu pečiatku.
  3. So štyrmi nazbieranými pečiatkami z jedného mesta sa vráť do hlavného stanu, kde okrem piatej pečiatky získaš aj špeciálnu sadu nálepiek pokladov daného mesta. Tie si môžeš nielen vyfarbiť a vlepiť do časopisu, ale takisto vďaka nim vyhrať parádne ceny. Chceš vedieť aké? Čítaj ďalej!

SÚŤAŽ

Ak máš všetky nálepky aspoň jedného mesta nalepené v časopise, dvojstranu odfoť a pošli na adresu adamko@orbisin.sk do konca septembra. Zo všetkých zapojených vandrovníkov vyžrebujeme výhercov perfektných cien! 

Krásne leto! 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: