AJ JA SOM RUNNING ANGEL #ajjasomrunningangel

PR | 12. august 2019
AJ JA SOM RUNNING ANGEL #ajjasomrunningangel
foto: PR

dm ženský beh je nielen najväčším bežeckým podujatím pre ženy na Slovensku, ale aj športovým a spoločenským sviatkom pre slečny, dievčatá a dámy každého veku.

Akcia nesie so sebou veľké posolstvo vzájomného rešpektu, pomoci jedna druhej, tolerancie, priateľstva a prekonania samej seba bez ohľadu na existujúcu športovú výkonnosť. Každá účastníčka má svoj vlastný príbeh. Svoju rodinu, kariéru, každodenné povinnosti, radosti i starosti. Ale keď si zaviaže tesne pred štartom tenisky, narastú jej krídla a stane sa z nej “Running Angel”, všetkými obdivovaný bežecký anjel.

Buď aj ty "Running Angel"

Cieľom organizátorov podujatia je pripraviť pre všetky účastníčky bežeckú akciu, kde si prídu na svoje, dobre si zašportujú, stretnú svoje kamarátky, spoznajú sa s novými dievčatami, či sa len jednoducho športovo popasujú s nástrahami trate a užijú si eufóriu pri dobehnutí do cieľa.

Rôznorodosť a snahu zapojiť ozaj každú slečnu a dámu podporujú aj dĺžky tratí – 4-kilometrová pre začínajúce športovkyne a 10-kilometrová pre ženy, ktorým sa aktívny pohyb a beh stal už pravidelnejšou súčasťou života. Každá môže dosiahnuť svoj cieľ, každá môže byť na seba hrdá a pyšná, že to zvládla a prekonala sa, keď prebieha cieľovou rovinkou povzbudzovaná stovkami divákov, jej rodinou a priateľmi. Každá môže byť skutočný „Running Angel“.

Práve s dôrazom na podporu ozaj širokej komunity bežkýň, zaradili organizátori do programu podujatia v rámci 4-kilometrového behu aj podkategóriu „Beh mamy s dcérou“, ale posilnili aj komunikačné posolstvo celého dm ženského behu.

„Aj ja som Running Angel“ si bude môcť povedať naozaj každá z vás

Ukážeme vám príklady žien, ktoré sú nielen úspešné vo svojej kariére a profesijnom živote, ale sú aktívne bežkyne a môžu byť príkladom a tou najlepšou inšpiráciou a motiváciu pre ďalšie ženy.

Možno by ste na prvý pohľad ani nepovedali, že v talári sudkyne, prísnom a decentnom oblečení policajtky či účtovníčky, ktorá sleduje daňové trendy, alebo v učiteľskom kostýme sa môže skrývať bežkyňa. Dokonca aj na predvádzacom móle na módnej prehliadke či za moderátorským mikrofónom. Áno, aj tam môžete stretnúť naše „Running Angels“.

Čo treba urobiť pre to, aby si sa mohla aj ty stať Running Angel?

Je to veľmi jednoduché. Stačí sa jednoducho prihlásiť na 8. ročník dm ženského behu, ktorý sa bude konať v sobotu, 14. septembra v Eurovea a na námestí Dunaja. Čaká ťa bohatý štartový balíček, anjelské štartové číslo, zaujímavý sprievodný program, rôznorodé prezentácie zdravého životného štýlu a hlavne si užiješ spolu s tisíckami iných žien užiješ jedinečné podujatie s nádhernou medailou v cieli. 

A ak sa chceš na akciu dobre pripraviť, zapoj sa každý štvrtok na unikátne celoročné tréningy ženskej bežeckej komunity SheRuns v Bratislave, kde ťa v kolektíve rovnako pobláznených žien správne pripravia a namotivujú na ceste k splneniu tvojho bežeckého sna. Tak neváhaj a staň sa aj ty našou „Running Angel“.

Prihlásiť sa na 8. ročník dm ženského behu môžete tu:

 

Viac informácií o podujatí nájdete na www.dm-zenskybeh.sk, www.bratislavamarathon.com a www.sheruns.sk

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: