6 sŕdc v jednom tele: príbeh Kim Tucci a jej pätorčiat

Redakcia | 11. máj 2016
6 sŕdc v jednom tele: príbeh Kim Tucci a jej pätorčiat

Pozrite si nádhernú galériu Kim Tucci zo západnej Austrálie, ktorá v januári tohto roku porodila pätorčatá.

Manželia Kim a Vaughn Tucci z Perthu sú rodičmi spolu ôsmich detí. Majú spolu už dve dcéry a Kim má deväťročného syna z predchádzajúceho manželstva. Pre Mail Online hovorili o výzvach, pred ktorými stoja, keď sa starajú o svoje mladé potomstvo.

V januári sa im narodili pätorčatá, syn Keith a štyri dcérky - Ali, Penelope, Tiffany a Beatrix.

Logistické problémy si vyberajú svoju daň a pani Tucci pre Channel Nine nedávno povedala, že sú chvíle, keď sa "zamkne v kúpeľni a plače na podlahe". Prispôsobuje sa životu so siedmimi deťmi, všetkými mladšími ako päť rokov.

"Jednoducho to musíš urobiť. Nemáme na výber."

Rodičia menia 350 špinavých plienok týždenne a každé dieťatko kŕmia osemkrát denne. Hoci je to pre rodinu veľká záťaž, hovoria, že sú najšťastnejší vo svojom živote.

"Nikto si nemyslel, že to zvládnem, a ja som všetkým ukázala, že to dokážem. Takže si myslím, že je to prvýkrát, čo som v skutočnosti bola na seba pyšná, "povedala pani Kim v televíznej show.

Šance, že všetky deti prežijú, boli neuveriteľne nízke.Nádherné fotografie z obdobia tehotenstva aj fotografie už narodených drobčekov pre rodinu spravila fotografka Erin Elizabeth.

Kim o svojom tehotenstve a materstve píše v blogu "Surprised by Five", kde si môžete prečítať jej zápisky o tom, ako takú veľkú rodinu zvládajú.

Zdroj: Mail Online

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: