Regenerácia jemnej pokožky vašej ratolesti po dlhej zime? Žiaden problém!

Redakcia | 9. máj 2017
Regenerácia jemnej pokožky vašej ratolesti po dlhej zime? Žiaden problém!

Po zime a studených dňoch konečne nastupuje na scénu jarné zotavovanie. Príroda sa prebúdza a my odkladáme hrubé zimné svetre a zisťujeme mierne neduhy, ktoré za sebou ponechali mínusové teploty.

Nejednu mamičku trápi neľahká otázka: „Ako správne zregenerovať tak jemnú pokožku bábätiek, ale aj starších detí po chladnom zimnom období?“ Najmä tým najmenším treba venovať najväčšiu pozornosť, pretože ich jemné telíčko si vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Je to také jednoduché! Zostavte si praktický balíček vhodný pre dieťa každého veku jediným nákupom v obchodnom dome Kaufland.

Pri produkcii výrobkov privátnej značky K-Classic baby sa v prvom rade kladie dôraz na starostlivý výber obsahových látok a potrebných prímesí. Zároveň sa dbá na ich vysokú a konštantnú kvalitu, ktorá sa udržiava na základe neustáleho testovania produktov v nezávislých inštitúciách. Znášanlivosť produktov na pokožku je dermatologicky potvrdená. Výrobky z produktového radu K-Classic baby neobsahujú éterické oleje, ani žiadne zložky na báze minerálnych olejov či silikónových prímesí.

Základom je správna hydratácia!

Na regeneráciu detskej pokožky sú tu špeciálny  krém a olej K-Classic baby s výťažkami z mandlí a slnečnicového oleja, ktoré vďaka zloženiu pomáhajú udržiavať pokožku prirodzene vlhkú a na dotyk hebkú. Olejček je navyše ideálny aj na masáž, ktorú vaši drobci určite milujú.

Výhodou je, že po aplikácii týchto prípravkov sa olejový extrakt veľmi rýchlo vstrebáva a zanecháva skvelý pocit nežnosti.

Doprajte svojim deťom jemné pohladenie a dokonalú starostlivosť o ich pokožku. Privátna značka K-Classic baby ponúka širokú škálu detskej kozmetiky a ďalších produktov. Stačí si vybrať.




Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: