Magio karneval bude v náhradnom termíne

Redakcia | 29. január 2008

Magio karneval sa začne o 16-tej hodine na Magio klzisku na Tyršovom nábreží.

Pre veľký záujem Bratislavčanov o ľadový Magio karneval, ktorý sa vzhľadom na nepriazeň počasia nekonal, sa T-Com rozhodol pre náhradný termín v nedeľu 3. februára 2008. 

Magio karneval sa začne o 16-tej hodine na Magio klzisku na Tyršovom nábreží. Registrácia účastníkov bude prebiehať podľa pôvodného programu už od  12.00 hod.  a potrvá až do 17.00 hod., takže svoje karnevalové výtvory majú šancu predviesť aj prípadní oneskorenci.

Masky bude hodnotiť štvorčlenná porota, a to krstní rodičia Magio klziska Juraj Mokrý a Diana Mórová, ďalej Reudiger Schulz, senior výkonný viceprezident pre obchodné a prevádzkové záležitosti spoločnosti Slovak Telekom a  Dominka Mirgová, finalistka Superstar.

Masky sa budú hodnotiť v štyroch kategóriách: najlepšia maska, najoriginálnejšie vlastnoručne vyrobená maska, najstrašidelnejšia maska a najsmiešnejšia maska. Pripravené je množstvo zaujímavých cien a atrakcií.

Okrem požičovne korčulí a Magio Ice baru na návštevníkov karnevalu čaká viacero zaujímavých atrakcií. K dispozícií bude divadelný maskér, maľovanie na tvár, možnosť vlastného líčenia, modelovanie balónov, či zabávač na ľade.

Zaregistrovaní účastníci dostanú bezplatné občerstvenie. Magio karneval bude moderovať Juraj Mokrý alias Elvis Presley, oficiálnu časť ukončí vystúpenie Dominky Mirgovej a potom príde na rad diskotéka.

T-Com ďakuje všetkým karnevalovým maskám, ktoré aj napriek nepriaznivému počasiu sa prišli predviesť túto nedeľu na Magio klzisko.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: