Valentín s deťmi

Redakcia | 14. február 2023
Valentín s deťmi

Láskyplný deň. Či už tento sviatok „uznávate“ alebo nie, prejavov lásky a príjemných zapamätateľných chvíľ nie je nikdy dosť.

Už ste dnes darovali objatie? 

Vystískali ste tých, ktorých máte doma a na ktorých vám záleží? Objatie vie povedať viac ako slová. Dodá istotu blízkosti a cez dotyk poviete aj to, čo nedokážete slovami. Vyobjímajte dnes svoje deti, ak sa tie staršie bránia už bránia takýmto blízkym dotykom, pohlaďte ich po vlasoch, po ramene či po líci. Dotyk je prejavom lásky. Ak ste ho ráno nestihli, večer nezabudnite. 

Valentín: Výnimočný deň

Vedia to aj deti, ktoré vám priniesli zo škôlky srdiečko s kostrbatým nápisom: Ľúbim ťa, mama. To sú tie odkazy, ktoré si schovávame do škatule a po rokoch nad nimi plačeme. Rovnako ako vy sa potešia deti, ak im schováte srdiečko do desiatovníka, tašky na tréning, alebo si nájdu srdiečkový odkaz pod vankúšom. Neplytvajme momentami, keď môžeme prejaviť lásku a povedať: Ľúbim ťa, synček/dcérka. 

Valentín s deťmi

Výnimočné chvíle

Deti milujú oslavy! Aj tie dnešné môžu byť o nich, o vás. O tom, ako sa máte radi a trávite spolu čas príjemnými aktivitami. Pripravte si dnes spolu večeru. Trochu gýčovú, zaláskovanú, ružovú. Upečte spolu lievance v tvare srdiečka, koláč, kde primiešate spolu s deťmi špeciálne ingrediencie – božteky, úsmevy, šťastie – a každému, kto z tohto špeciálneho koláča večer ochutná, sa v brušku zmenia na krásny pocit lásky. Nech deti vedia, že venujete špeciálny čas im, aj sebe navzájom ako rodičia. 

Láska nepotrebuje veľké gestá, sme však rozmarní a radi sa tešíme z darčekov a pozornosti. Stačí málo -  nezabudnúť objať, poláskať. Krásny deň!  

Toto  sa vám z dm drogerie markt môže zísť:

dm drogerie markt

 

  • babylove jahodové čipsy, 12 g
    Bio jahodové čipsy sú skvelou pochúťkou pre malých i veľkých. Mrazom sušené jahodové čipsy majú lahodne chrumkavú chuť v 100 % bio kvalite. Sú prirodzene bez obsahu gluténu, bez pridaného cukru a aróm. Sú vhodné pre deti od 4. rokov.
  • Saugstark & Sicher kuchynské utierky, 3 x 100 útržkov
    Kuchynské utierky v limitovanej edícii s dizajnovým motívom sú extra pevné a mimoriadne nasiakavé. Oceníte ich pri každodenných činnostiach vo vašej domácnosti – pri varení, utieraní prachu, umývaní okien, upratovaní či grilovaní. Utierky sú použiteľné nasucho aj namokro. 
  • dmBio ovocná kapsička, 100 g
    Kapsička s príchuťou hruška-jahoda v jablkách je vhodná pre dieťa už od jedného roka. Ovocné pyré obsahuje 100 % ovocie v bio kvalite. Jemná ovocná kapsička vás presvedčí svojou vynikajúcou chuťou a kvalitnými ingredienciami pochádzajúcimi z bio dynamického poľnohospodárstva. Bez pridaných cukrov, koncentrátov ovocných štiav či prídavných látok z mlieka a mliečnych výrobkov. Je ideálnym riešením na malý hlad na cestách.
  • dmBio zmes na pečenie čokoládového koláča, 380 g
    Zmes je prirodzene bez gluténu, bez obsahu sójovej múky a s malými kúskami horkej čokolády, ktoré dodávajú koláču nezameniteľnú chuť. Jeho príprava je veľmi jednoduchá a rýchla. 
  • dmBio jablková dreň, 360 g
    Vychutnajte si za studena lisovanú jablkovú dreň. Vďaka výnimočnému spracovaniu získava táto prirodzene sladká lahôdka sviežu a jemnú chuť. Môžete ju podávať deťom ako chutnú desiatu alebo ju využiť na dochutenie jogurtu a sladkých jedál. Mliečne dezerty a múčniky chutia s ovocnou dreňou obzvlášť výborne. Zaujme vás tiež certifikácia Naturland, čo značí, že výrobok je tej najvyššej kvality. 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: