Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,263 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Krvácanie mimo menštruácie

    , Autor: Patra

    Dobrý deň veľmi prosím o odpoved som veľmi vystrašená momentálne som na dovolenke a už 2 dni krvácaním jasno červená krv menstruacia to nebude pretože 23.7 mi skončila (začala 18.7) dnes je 31.7 nič má neboli ani neužívam žiadne lieky...:/

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, odsledujte si to, ak ste cestovali na dovolenku letecky, alebo mali poslednú dobu stresové obdobie, je možné, že pod týmito vplyvmi je menštruačný cyklus rozhádzaný. Takto sa Vám ale objektívne neviem vyjadriť. Pri pretrvávaní alebo zhoršení zdravotného stavu navštívte gynekológa.

Podobné otázky

  • Slabé krvácanie mimo menštruácie

    , Autor: Zuzka-Zuzička

    Dobrý deň prajem.
    Mám taký problém, že keď mi začala ovulácia tak mi začalo slabé krvácanie. Nikdy som to nemala a nerozumiem čo sa deje. Je to úplne prvý krát. Doteraz keď som mala ovuláciu všetko bolo ako má. Trvá to už týždeň a ja som s toho nesvoja.
    Tehotná nie som to viem. Celému tomu proste nerozumiem. Nemôže to byť ani menopauza lebo ešte nie som v takom veku.
    Ďakujem za odpoveď.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, jedná sa s najväčšou pravdepodobnosťou o ovulačné špinenie a krvácanie, ktoré sa začína na 14. až 16. deň a môže trvať aj týždeň. Nie je to nič nezvyčajné, nemusí sa vyskytovať každý mesiac. Odsledujte si to. Pri ťažkostiach alebo nejasnostiach navštívte Vášho obvodného gynekológa.