Sviatočné, pokojné a plné lásky...

redakcia | 23. december 2017
Sviatočné, pokojné a plné lásky...

...presne také Vianoce vám všetkým želáme!

Milí priatelia MAMA a ja,

ani sa nám nechce veriť, že sa opäť rok stretáva s rokom a my sme sfúkli poslednú adventnú sviecu. Ako vždy, aj teraz sa nám zdá, že uplynulý rok ubehol neskutočne rýchlo a máme tu Vianoce. Čas, kedy sa konečne na chvíľu zastavíme, kedy si v prevoňaných bytoch presvetlených sviečkami a láskou vychutnáme chvíle s najbližšími.

Vianoce s deťmi sú iné ako všetky predtým. Sú v znamení radosti a rozžiarených očiek našich najmenších, ich očakávaní, nedočkavosti. Nesú sa v duchu viery v Ježiška, ktorého čakajú a zvláštne - nie a nie ho stihnúť a zazrieť. Sú iné, pretože už nie sú o nás, už sú o našich deťoch. Ocitli sme sa v úlohe rodičov, už my sme zodpovední za sviatočnosť a vzácnosť týchto chvíľ.

Želáme vám, aby tie vaše Vianoce boli hlavne pokojné. Aby ste v úlohe rodiča pripravili svojim najbližším nezabudnuteľné chvíle pohody a harmónie. Aby rozžiarené očká roztopili všetky ľady, aby harmónia vládla vo vašich domovoch a pokora a vďačnosť boli symbolom týchto Vianoc. To všetko pod rúškom lásky, ktorá chráni, lieči a motivuje. Motivuje k tomu, aby sme všetci boli lepší...

kolektív redakcie MAMA a ja

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: