POZOR SÚŤAŽ!!!

redakcia MAMA a ja | 27. marec 2015

Aj vaše deti milujú rozprávkové knihy? Napíšte nám, ktorá je ich obľúbená a my jedného z vás odmeníme detskou knohou s krásnymi ilustráciami Modrý Papľuh.

Súťažte s nami o detskú knihu Modrý Papľúh. V záhadnej štvrti Potmehúdy objavuje starý profesor Navrátil neviditeľné pohnevadlá. Možno ich vidieť len cez kúzelné okuliare vo svetle jeho špeciálnej baterky. Sú to nebezpečné bytosti, ktoré nám odrazu skočia za krk, podpichnú nás alebo pridusia, a my sa potom správame inak, ako by sme sa mali. Nie je vôbec ľahké vyhnúť sa Rozhádajkom, Žiarlivkám, Fňukadlám, Pýchoňom, Lakomákom alebo Papľuhom.

Cestou zo školy, pri reštaurácii U bociana, jedno také pohnevadlo skočilo za krk aj Zuzanke a začali sa diať neslýchané veci... Vtipná a svojím posolstvom hodnotná knižka

Podmienky súťaže: Pošlite nám váš tip na obľúbenú knihu vašich detí a my 02.04.2015 vyžrebujeme jedného z vás, ktorý získa knihu Modrý Papľúh. Súťaž prebieha do momentu uverejnenia výhercu!

Meno výhercu zverejníme 02.04.2015. Ak  sa nám výherca neozve do 2 týždňov od uverejnenia formou správy na facebook stránke MAMA a ja, so svojimi údajmi (adresu, e-mail a telefónne číslo), výhra mu prepadá.  

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: