FIT štýl február 2015

Redakcia | 28. január 2015

Skvelý časopis FIT štýl prichádza s februárovým vydaním!

Naklíčte si zdravie

Výživové doplnky plné minerálov a vitamínov nemusíte kupovať v lekárni, stačí vám zaváraninový pohár a o pár dní máte doma takmer dokonalú potravinu!

Chcete vedieť, čo všetko môžete naklíčiť, ako sa do toho pustiť, ale aj inšpirovať sa pár super klíčkovými receptami? Potom neváhajte a čítajte februárový FIT štýl!

Potravinové doplnky – minerály

Svet minerálov je rozmanitý a nepochybne, pre naše zdravie veľmi prospešný.

Berieme ich tak samozrejme, že o nich väčšinou ani nepremýšľame a keď kupujeme potravinový doplnok, väčšinou sledujeme len tie prvky, na ktoré sme práve zamerali svoju pozornosť. Svet minerálnych látok je pritom farbistý a keď do neho vstúpime s porozumením, môžeme svojmu organizmu veľmi prospieť. My vám ukážeme, čoho a koľko potrebujete, aby vaše telo fungovalo ako hodinky.

Večerné prejedanie sa? Áno, do toho!

Čo je to riadené večerné prejedanie sa? Ako je možné, že vám odporúčame takýto krok, ktorý je v úplnom rozpore s bežnými poznatkami o zdravej výžive?

Odpovede na otázky večerného prejedania sa vám prinášajú Vlado Zlatoš a Tina Zlatoš Turnerová, experti na optimálnu výživu a funkčnú kondíciu.

ACAI

Sladké a zdravé ACAI. O čo ide? Pred pár rokmi by ste asi márne hľadali človeka, ktorý pozná toto ovocie.

Boom, aký za posledné obdobie vyvolali tieto sladké amazonské bobule, sa ťažko môže porovnať s iným plodom. Redukcia hmotnosti, detoxikácia, zlepšenie imunity, to všetko sú vlastnosti, ktoré sa acai pripisujú. Máme čo dočinenia so zázračnou potravinou alebo s dobre cielenou reklamou? Zisťovali sme za vás.

Serotonínom proti zlej nálade

Dokážete si predstaviť život bez radosti, dobrej nálady, vyrovnanosti a vnútornej spokojnosti?

Život utopený v smútku , nepokoji, depresívnych náladách? Taký život by sme žili bez serotonínu. Posvietili sme si na to, ako fungovať, aby telo aj duch ostali v pozitívnej kondícii.

TABATA

Aj vy ste už kdesi začuli tento pojem?

Možno ste si presne ako mnohí iní mysleli, že ide o nový typ cvičenia, ďalšiu z ciest ku krásnemu a zdravému telu. S tou cestou to skutočne sedí, ale s tým rozdielom, že tabata nie je druh cvičenia, ale metóda. S jej pomocou sa nielen riadne zapotíte, zoštíhlite a spevníte svalstvo, ale minimalizujete aj čas strávený cvičením. To znie motivujúco, nie?

Feldenkraisova metóda

Väčšina z nás dôverne pozná bolesť v oblasti krčnej, hrudnej či driekovej chrbtice. Z tento stav je zodpovedný hlavne životný štýl.

Nedostatok pohybu, nesprávne držanie tela, svalová nerovnováha... Feldenkraisova metóda je založená na jednoduchých pohyboch, ktoré sme poznali už ako deti, len s pribúdajúcimi rokmi sme na ne akosi pozabudli.

Okrem toho vám poradíme:

  • ako vybrať korčule na ľad,
  • čo robiť, ak sa bojíte šoférovať,
  • ako zvýšiť nízke sebavedomie,

Pozrieme sa na to,

  • či je veľký vekový rozdiel medzi partnermi problém,
  • aké sú aktuálne kozmetické novinky,
  • ako zabezpečiť rukám skvelú starostlivosť,
  • aj ako sa obliecť na každý deň v týždni.

Aj februárový FIT štýl prináša skvelé recepty, tentoraz z PALEO jedálnička. Nezabúdame ani na vitariánov a milovníkov smoothies a mixéra – aj v tomto vydaní skvelé tipy na mixované DETOXIKAČNÉ dobroty!

Máme pre vás aj jedno skvelé prekvapenie!

Pretože máme tých najlepších čitateľov na svete, ktorí si to zaslúžia, pripravili sme pre vás perfektný FIT štýl víkend!

Víkend úplne inak, príjemne a pritom aktívne v lone krásnej prírody Štiavnických vrchov! Poďte s naším redakčným tímom a našimi odborníkmi na jedinečný víkendový pobyt plný relaxu, aktivity, skrášľovacích procedúr a zdravého životného štýlu! Viac informácií nájdete vo februárovom FIT štýle!


 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: