Ako pomôcť našim deťom zvládnuť obdobie viróz.

Redakcia | 24. august 2010

Nástup do kolektívu a obdobia prechodných detí a zimných mesiacov predstavuje riziko pre vznik a šírenie respiračných ochorení. Najmä mladšie deti sú z hľadiska imunity ohrozené najviac.

Ich systém uvíta Vašu - vo forme bežných vitamínov, minerálov a skvelého pomocníka na posilnenie imunity AMPCARE V ambulantnej pediatrickej praxi ho používame nielen na akútne ochorenia, ale v zimnom období aj v rámci prevencie.
AMPCARE JUNIOR PREBIO sirup pôsobí ako aktívna obrana detského organizmu voči infekciám. Obsahuje patentovanú molekulu AM3®, ktorá pomáha identifikovať vírusy, baktérie a plesne v organizme a obnovuje jeho prirodzené imunitné reakcie. Má imunostimulačné a protizápalové účinky, čím zvyšuje odolnosť dieťaťa proti infekčným ochoreniam a urýchľuje jeho rekonvalescenciu. AMPCARE JUNIOR sirup ďalej obsahuje vitamín D, ktorý podporuje správne fungovanie imunitného systému a prebiotiká prispieva k rovnováhe črevnej flóry. Ak potrebujete zvládnuť afty, herpesy, molusky a ďalšie plesňové a bakteriálne kože infekcie a slizníc, siahnite po AMPCARE JUNIOR sirup CLASSIC, ktorý okrem molekuly AM3® čistený extrakt z Echinacei. Pre staršie deti a dospelých sú určené tablety AMPCARE s molekulou AM3 a Echinaceou.
AMPCARE sa v pediatrickej praxi osvedčil na posilnenie obranyschopnosti organizmu nielen v zimných mesiacoch, ale pomohol zvládnuť priebeh respiračných ochorení vrátane SARS-CoV-2 v epidemiologickom náročnom období. V kombinácii so správnou výživou, dostatočným pobytom na čerstvom vzduchu a otužovaním sa zaujalo dôležité miesto v chorobnosti a skrátená rekonvalescencia u detských pacientov. Vzhľadom na to, že prinášame dobrú znášanlivosť, môžeme využiť tento produkt počas celého roka.
Autor: MUDr. Vanda Pedanová, pediatrička

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: