OZ Malíček: Ďakujeme za myšlienku zrealizovať MAMA ROKA s kategóriou bojovníčka

OZ Malíček | 25. máj 2020
Mama roka OZ Malíček

Mamy bojovníčky.

OZ malíček je rodičovská organizácia pomáhajúca predčasne narodeným deťom a ich rodinám. Počas svojej činnosti sa máme možnosť stretávať s desiatkami, až stovkami malých bojovníkov, ktorých počiatočná cesta týmto veľkým svetom nie je vôbec jednoduchá.

Je to boj o každý nádych, o každý úder ich malého srdca, o každý deň bližšie k ich zdraviu, boj o svoje miesto v ich živote.  

Mamy predčastniatok sú veľké bojovníčky

Bojujú však aj ich mamy, ktoré sa predčasným pôrodom stávajú automaticky mamami malých hrdinov. Pre každú z nich je neistota, strach, bolesť z odlúčenia a pohľad na svoje drobunké bábätko spoza skiel inkubátorov každodennou realitou najbližších týždňov či mesiacov. 

Každá je bojovníčka, každá si prechádza neľahkou cestou k vytúženému okamihu, ktorý je pre mnohé ženy tak prirodzený a samozrejmý - mať doma v náručí svoje dieťa. 

Ďakujeme za myšlienku zrealizovať anketu MAMA ROKA s kategóriou bojovníčka

Príbehy, ktoré budeme mať možnosť si prečítať, budú určite inšpiráciou, vzdaním úcty každej, ktorá si svoje materstvo doslova vybojovala, ale aj povzbudením, že za svojím šťastím v podobe dieťatka sa dá ísť naprieč mnohým, niekedy až nezdolateľným prekážkam. 

V mene OZ Malíček nominujeme dve statočné mamy. 

Ďakujeme

Sme ešte len na začiatku v hľadaní. Prispejte svojou nomináciou, či vlastným príbehom. Vytvoríme tak mozaiku výnimočných mám (i ockov), ktoré si zaslúžia našu pozornosť.

Tie NAJ mamy (a ockovia) sa môžu tešiť z krásnych darčekov od našich partnerov. 

Viac informácií, registráciu a všetky podmienky súťaže nájdete na:
www.mamaroka.sk