MAMA ROKA 2024: Už len pár dní do uzávierky prihlášok!

Redakcia | 21. jún 2024
MAMA ROKA 2024: Už len pár dní do uzávierky prihlášok!

Stále váhate, či sa prihlásiť? Neváhajte. Aj vďaka vám spoznáme výnimočné mamy a otcov.

Prihlasovanie a nominácie MAMA ROKA 2024 už len do konca júna!



MAMA ROKA 2024


Ďakujeme za všetky príbehy, ktoré ste nám do ankety MAMA ROKA 2024 už poslali a tešíme sa na tie, ktoré ešte len prídu. Do uzávierky zostáva už len pár dní!
Neváhajte a dajte nám vedieť o odhodlaných mamách a ockoch, ktorí sú inšpiráciou pre nás všetkých. Vďaka vám spoznáme úžasných ľudí so silnými príbehmi.

Hľadáme OCKA roka 2024
Prečítajte si tiež:

Hľadáme OCKA roka 2024

Prihláste seba alebo svoj tip na mamaroka.sk cez prihlasovací formulár do 30. 6. 2024 do týchto kategórií:

  • MAMA bojovníčka
    Silná a odhodlaná mama, ktorá zabojovala so svojím osudom a našla riešenie v ťažkej životnej situácii. Mama, ktorá je inšpiráciou vďaka svojej snahe zlepšiť život sebe a svojej rodine.
  • MAMA podnikateľka
    Šikovná mama, ktorej príbeh je spojený s úspechom v profesii. Potrebujeme vzory a potrebujeme ženy, ktoré budú pre nás všetky veľkou motiváciou.
  • MAMA influencerka
    Mama, ktorá svojím originálnym obsahom a osobným príkladom ovplyvňuje iné ženy cez sociálne siete.
  • OCKO ROKA
    V špeciálnej kategórii dávame priestor aj mužom, pretože si to zaslúžia. Mnohí ostali s deťmi sami, alebo ich zaskočili nečakané okolnosti, s ktorými si však dokázali poradiť.
  • MAMA ROKA
    Toto ocenenie získa jeden z víťazov jednotlivých kategórií. Video minuloročnej víťazky titulu MAMA ROKA Stanky Dutkovej si môžete pozrieť TU. 
  • Cena verejnosti 
    Nová kategória, v ktorej sa finalisti všetkých kategórií uchádzajú o podporu verejnosti prostredníctvom sms hlasovania.

Generálny partnerom ankety MAMA ROKA 2024 je ING Hubs Slovakia - expertný hub globálneho bankovníctva.  

Na výhercov jednotlivých kategórií čakajú úžasné ceny od našich partnerov. O finalistoch jednotlivých kategórií a neskôr víťazoch rozhoduje odborná porota. 

Cena verejnosti 

Nová kategória, v ktorej sa finalisti všetkých kategórií uchádzajú o podporu verejnosti prostredníctvom SMS hlasovania. Peňažný výťažok z hlasovania venujeme príbehu z minulého ročníka, finalistovi kategórie OCKO ROKA 2023 Pavlovi Štovkovi a jeho rodine na rehabilitácie pre malého Paľka. Na záver ankety vyžrebujeme SMS hlasujúceho, ktorý získa dovolenku od cestovnej kancelárie HYDROTOUR - 8-dňový rodinný pobyt v Grécku.

Partnerom kategórie je skupina AGEL, súkromný poskytovateľ zdravotnej starostlivosti na Slovensku a v Čechách. Príbeh minuloročného finalistu Pavla Štovku si môžete pozrieť tu.