Video testovanie: Otestovali sme HiPP 2 BIO COMBIOTIK®

Redakcia | 29. jún 2023
Video testovanie: Otestovali sme HiPP 2 BIO COMBIOTIK®
foto: Redakcia

Uvažujete o tomto mliečku pre vaše dieťa? Mamička Carolina z KLUBU MAMA a ja ho vyskúšala aj za vás.

Najlepšia voľba 

Pre naše deti hľadáme vždy tú najlepšiu možnosť, inak to nie je ani v prípade voľby dojčenského mlieka.

Všetci dobre vieme, že dojčenie je najprirodzenejší spôsob kŕmenia bábätka, materské mlieko totiž obsahuje všetko, čo dieťatko potrebuje pre svoj vývoj a rast. Ak však dojčenie nie je možné, je potrebné vybrať také dojčenské mlieko, ktoré bude vyhovovať vášmu bábätku, rovnako ako aj vašim kritériám. 

Výber dojčenského mlieka nie je jednoduchý, pretože každé bábätko je iné. Preto sme pre vás pripravili testovanie dojčenského mlieka HiPP 2 BIO COMBIOTIK®. Viac o produkte TU.

HiPP 2 BIO COMBIOTIK®

Carolina a Gloria otestovali HiPP 2 BIO COMBIOTIK®

Video testovanie: Otestovali sme HiPP 2 BIO COMBIOTIK®

Sympatická mamička Carolina nám priblížila svoju cestu za hľadaním toho najvhodnejšieho dojčenského mlieka pre dcérku Gloriu (9. mesiacov). V jej príbehu sa možno nájdeme mnohé, pretože nie vždy ide všetko podľa plánu. Našťastie, vždy sa dá nájsť riešenie. 

  • Prečo je voľbou mamičky Caroliny práve dojčenské mlieko
    HiPP 2 BIO COMBIOTIK®?
  • Čo na tomto mlieku oceňuje najviac a ako naň reaguje jej dcérka Gloria?
VIDEO TESTOVANIE si môžete pozrieť TU. 

V našom testovaní dojčenské mlieko HiPP 2 BIO Combiotik® obstálo na výbornú! Ak stojíte pred rozhodnutím, aké dojčenské mlieko ponúknuť vášmu bábätku, HiPP má od nás zelenú. 

Dôležité upozornenie: dojčenie je najlepšie. Výživu konzultujte s lekárom, ďalšie info na obaloch a combiotik.cz. Dbajte na zdravý spôsob výživy dieťaťa. Potravina pre zvláštnu výživu. Metafolin® je registrovanou ochrannou známkou spoločnosti Merck KGaA, Darmstadt, Nemecko. HiPP je jediné pokračovacie mlieko s bioaktívnym folátom Metafolin®. PROBIOTIK®: Mliečne kultúry L. fermentum vyskytujúce sa v materskom mlieku. Materské mlieko prirodzene obsahuje probiotické kultúry – v individuálnej variabilite a množstve. PRAEBIOTIK®: Galaktooligosacharidy GOS z BIO laktózy. Laktóza je hlavným sacharidom materského mlieka. Zložky GOS sú tak prirodzene obsiahnuté v materskom mlieku. Ako všetky pokračovacie mlieka HiPP má vitamíny C a D, ktoré prispievajú k správnej funkcii imunitného systému. V súlade s požiadavkami platnej legislatívy HiPP obsahuje zinok, ktorý prispieva k normálnemu rastu, a vitamín D, ktorý prispieva k normálnemu vývoju kostí a zubov.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: