Strávte leto s Adamkom

Redakcia | 22. jún 2021
časopis Adamko

Prázdninové vydanie už na vás čaká v novinových stánkoch!

  • Nájdete v ňom básničku o letnom sne a rozprávku o Andrejkinom táborovom dobrodružstve. Hneď ako uhádnete všetky farmárske hádanky a zasmejete sa na vtipoch, môžete sa vrhnúť na maľovanú rozprávku.
  • Vyriešite úlohy pre malkáčov, veľkáčov aj predškolákov a naučíte sa pár užitočných letných, anglických slovíčok. Tohtomesačná maľovanka je určená pre kreatívne deti a hneď za ňou objavíte dopravnú hru – vlakom z Bratislavy do Košíc.
  • Preskúmate tiež krásy Zamaguria, naučíte sa niečo o chybách a omyloch a vyriešite mriežkované hlavolamy. Naučíte sa aj, ako si vyrobiť veselých kapríkov a zahrať sa na rybárov, či poskladať smiešneho origami vtáčika.
  • Spoznáte zaujímavú saigu – antilopu východu, inšpirujete sa tvorivými tipmi a samozrejme sa skvelo zabavíte! A takmer sme zabudli – na poslednej strane sa skrýva mačka, ktorú treba vystrihnúť, zlepiť a poskladať.

časopis Adamko

Súťaž o školskú tašku!

V stredovej prílohe na vás čakajú nálepky k úlohám, ale aj pre vašich kamarátov či rodičov, ktorých by ste chceli odmeniť alebo vyznamenať.

Ak vás v septembri čaká škola, nezabudnite sa zapojiť do našej skvelej súťaže o novučičkú školskú tašku! Viac informácií o súťaži nájdete v časopise. Môžete aj poslať svoje výtvory do listárne a ak vás vyžrebujem, získate rozprávkové DVD.

DARČEK PRE KAŽDÉHO NOVÉHO PREDPLATITEĽA!

O lepidlo Super Mario Magic súťažiť nemusíte – stačí si predplatiť Adamka do 20. augusta a získate ho automaticky k predplatnému!

Michaela Králiková

Objednávky na predplatné ADAMKA:

online cez mamaaja.sk - TU
telefonicky v pracovné dni od 10:00 do 14:00 na čísle +421 2 4342 6266
Cena časopisu na stánkoch: 1,40 €
Cena časopisu pre predplatiteľov: 1 €
Cena ročného predplatného (10 čísel ročne): 10 €

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: