Stavebné sporenie Junior extra: Postarajte sa o budúcnosť vašich detí

Redakcia | 19. apríl 2018
Stavebné sporenie Junior extra:  Postarajte sa o budúcnosť vašich detí

Len nedávno sa narodilo a vy mu želáte do života len to najlepšie. Pevné zdravie, veľa lásky, dobrú školu, či spoľahlivých priateľov. Vaše dieťa má naozaj veľké šťastie. Má totiž starostlivú mamu a zodpovedného otca, ktorí ho chcú čo najlepšie pripraviť na vstup do „veľkého“ sveta.

Rodičia vám potvrdia, že čas rýchlo plynie a vy sa onedlho budete tešiť z toho, že vaše dieťa vzali do škôlky, darí sa mu v škole, že zmaturovalo a našlo si dobré zamestnanie. To ale nie je všetko.

Myslite na budúcnosť dieťaťa

Postarajte sa už teraz aj o to, aby mal váš potomok bezproblémový štart do života a pomôžte mu s vlastnou strechou nad hlavou. A keď si o pár rokov bude chcieť zaobstarať svoj prvý byt, buďte na to pripravení a ponúknite mu, čo ste nasporili.

Dôležité je však začať s tým čo najskôr. Čím dlhšie a pravidelnejšie totiž budete sporiť, tým viac svojmu dieťaťu pomôžete. 

Dobrá rada nad zlato

Ako sa hovorí, dobrá rada stojí groš. V Prvej stavebnej sporiteľni  ju však máte zadarmo. Práve u nás totiž nájdete bezpečný a výhodný produkt pre vášho juniora do 18 rokov – špeciálne stavebné sporenie s názvom Junior extra.

Uzatvorenie zmluvy pre dieťa do jedného roka je zadarmo a zodpovední rodičia môžu svojmu bábätku šetriť už doslova od kolísky. Svoje vklady zhodnotíte výhodným úrokom a štátnou prémiou až do výšky 66,39 eura ročne. Myslíme aj na bezpečnosť v podobe extra istoty až do výšky 10 000 eur.

V dospelosti môže váš potomok využiť nasporené peniaze na kúpu bytu, domu, pozemku, modernizáciu svojho bývania  či terénne úpravy. A ak by mu chýbali financie, môže ich získať pomocou výhodného stavebného úveru, na ktorý má po splnení podmienok zákonný nárok každý stavebný sporiteľ.

Mali by ste vedieť aj to, že po šiestich rokoch sporenia môžete svoje nasporené a zhodnotené prostriedky použiť na čokoľvek.

So všetkým vám pomôžu naši obchodní zástupcovia. Ich zoznam nájdete na www.pss.sk alebo zatelefonujte na číslo 02/58 55 58 55.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: