Postarajte sa o svoje dieťa tak, ako sa patrí: od hlavy až po päty

Redakcia | 5. október 2017
Postarajte sa o svoje dieťa tak, ako sa patrí: od hlavy až po päty

Detská pokožka je až päťkrát citlivejšia a tenšia ako u dospelého človeka. Základom je časté prebaľovanie, kúpanie, dôkladné očistenie a ošetrenie pokožky. Neviete, akú detskú kozmetiku použiť? Nevadí! Dáme vám pár tipov na výrobky, ktoré ak použijete, vaša ratolesť si určite povie: „Moja mamička sa o mňa stará úplne najlepšie“.

Bez kvalitných plienok to nejde

Plienky sú alfou a omegou. Aby však bola starostlivosť stopercentná, mali by ste staviť na neparfumované plienky s prísadami, ktoré dodajú detskému organizmu potrebnú vlhkosť a na pokožke zanechajú zamatový pocit.

Toto všetko nájdete v plienkach privátnej značky K-Classic baby.

Sú ideálne na každodennú starostlivosť, majú jemný povrch a vďaka novým technológiám umožňujú aj voľnosť pohybu so zachovaním perfektnej savosti. Stačí už len vybrať tú správnu veľkosť.

Výbava do vaničky

Dobrá mamička by určite nemala zabúdať na každodennú hygienu svojho malého nezbedníka. Určite by ste však mali staviť na prípravky bez pridania mydla.

Výbornou voľbou je rad produktov na kúpanie značky K-Classic baby, ktoré sú plné dôkladne vybraných zložiek ako je panthenol, pšeničný proteín či výťažok z harmančeka.

V rade týchto produktov nájdete napríklad penu na jemný a ošetrujúci kúpeľ, gél na šetrné umývanie tela i vláskov, ale aj jemné mydlo či šampón.

Aby bola starostlivosť stopercentná

Jemná pokožka vášho dieťaťa potrebuje aj správne ošetrenie a hydratáciu. Na čo staviť pri prebaľovaní? O šetrné očistenie a ochranu pokožky v plienkach sa postará jemný ošetrujúci olej K-Classic baby.

A čo kúpanie? Aj v tomto prípade vám podá pomocnú ruku sortiment produktov K-Classic baby, v ktorom sa nachádza hneď niekoľko ošetrujúcich detských telových mliek a krémov.

Dbajte na to, aby bola starostlivosť o vaše dieťa stopercentná. Široký sortiment privátnej značky K-Classic baby bez pridania zbytočnej chémie nájdete exkluzívne v Kauflande.

Okrem toho, že sa s láskou postará o vašu ratolesť, kúpou týchto výrobkov podporíte nákup vozidiel v rámci terénnych sociálnych služieb Slovenského Červeného kríža, ktoré pomôžu ľuďom v núdzi po celom Slovensku.

 

Foto: fotolia.com

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: