Na Petržalský festival sa vyberte s celou rodinou

PR | 12. august 2019
Na Petržalský festival sa vyberte s celou rodinou
foto: PR

Spríjemnite deťom začiatok školského roka návštevou hudobno-zábavného festivalu, kde sa nudiť nebudete ani vy. Vezmite ich 7.-8. septembra na Dostihovú dráhu do Petržalky.

Ak vaše deti milujú detské pesničky, potom už lístky na festival určite máte v peňaženke. Pokiaľ nie, stále nie je neskoro. Vystúpia obľúbení Mici a Mňau, Fíha Tralala so skupinou BABY BAND, Sníček Hugo a Kúzelník Peter či Šašo Jaro. Bude sa spievať, tancovať, kúzliť – o zábavu na celý víkend máte postarané. 

Užijú si aj deti

Petržalská víkendová veselica bude plná atrakcií, tvorivých dielní a workshopov. Deťom sa krásnymi hudobnými predstaveniami ukážu aj postavičky z Ľadového kráľovstva, a známa rybka Dory v hudobnom príbehu Do rozprávky s Dory. Vašich drobcov čaká aj detská show, ktorá zavŕši nedeľný detský program. Domov vás to ale ťahať nebude, lebo v nedeľu popoludní vystúpia napríklad Elán Revival, Medial Banana či No Name. Ak máte doma puberťáka, toho určite poteší, že zaspieva aj raperka Sima a v závere dobre známy Rytmus. Čo si ale z programu vyberiete vy, necháme na vás.

Súťaž vo varení guláša

O jedlo a nápoje bude postarané tiež. Z domu si nič nosiť nemusíte. Dostihová dráha bude plná stánkov s dobrotami a keď vám to nebude stačiť, Súťaž vo varení guľáša sa o váš hlad určite dobre postará. Máte doma zanieteného kuchára? Prihláste ho do súťaže vo varení guľáša a spokojná bude celá rodina. Dospelých čaká tiež remeselný trh a street kultúra, environmentálny kútik alebo oddychová zóna. 

Bude sa aj športovať. Všetci nadšenci behu sa môžu zapojiť do Petržalskej míle – bežať sa bude v sobotu ráno na Dostihovej dráhe o dĺžke 1 míľa/1600 metrov, 3 míle/4800 metrov a 6 míľ/9600 metrov, na ktorej sa festival aj odštartuje. Súčasťou budú detské behy, takže neváhajte zapojiť aj deti. Petržalská míľa odštartuje celý festival a veríme, že vytvorí novú tradíciu rodinnej zábavy v Petržalke.

Viac info na: www.petrzalskyfestival.sk

Nezabudnite sledovať www.petrzalskyfestival.sk a pre vždy čerstvé novinky a informácie zo zákulisia lajknite FB a IG profil alebo #petrzkafest #petrzalskyfestival2019

Na predaj je ešte 50 zľavnených vstupeniek.

1 udalosť | ∞ možností

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: