MAGENTOVÝ CIRKUS: V sobotu sa príďte zabaviť!

PR | 14. február 2019
MAGENTOVÝ CIRKUS: V sobotu sa príďte zabaviť!
foto: PR

16. februára od 9:00 do 18:30 sme pre vás v Bory Mall pripravili fantastický MAGENTOVÝ CIRKUS, počas ktorého ale nestretnete žiadne živé zvieratá. Nájdete tu ale chodúliarov, šašov, žonglérov, akrobatov, silákov s činkami, mímov a iných cirkusových umelcov.

Počas podujatia budete môcť vidieť medveďa na bicykli ale aj vyskúšať si spolu s vašimi deťmi, aké je to liezť na lane v uuukrutnej 20 cm výške nad zemou :)

Fantastická zábava pre deti

Milovníkov značky LEGO® poteší FANTASTICKÁ LEGO® ZÓNA, ktorú sme pre vás pripravili pri príležitosti filmu LEGO® PRÍBEH 2.

Na hlavnom pódiu vystúpia všetci cirkusoví umelci na čele s CIRKUS KUS A TEÁTER KOMIKA v kombinácii s vašimi obľúbenými detskými interpretmi. Príde SNÍČEK HUGO a KÚZELNÍK PETER ŠESTÁK. PREMIÉRU NA TELEKOM DETSKOM FESTIVALE ZAŽIJÚ MICI A MŇAU, TEŠIT SA MÔŽETE NA OHŇOVÚ SHOW A BUBNUJÚCICH KLAUNOV A UŽ TRADIČNE NA ZÁVER PRE VÁS KOHÚTIK ŤUKI A ZAJO TURBO PRIPRAVILI PARÁDNY CIRKUSOVÝ KONCERT MIRA JAROŠA.

No ešte predtým zažijeme rovnako ako minulý rok KRÁSNY CIRKUSOVÝ POCHOD po nákupno-zábavnom centre Bory Mall.

A kto príde v maske klauna alebo bude ako klaun jednoducho vyzerať, môže vyhrať jednu z krásnych cien od našich partnerov a spoločne s nami vytvoriť aj ďalší slovenský rekord. Krotiť s nami všetkých cirkusantov bude počas celého dňa principál Richard Vrablec. Tak čo, kto sa teší?

Včielka, Adamko a Zornička na festivale!

Navštív tvorivú zónu časopisov Včielka, Adamko a Zornička a vyrob si šašovskú kravatu alebo veselého motýlika! Tvoju tvorivosť odmeníme aj super časopisom!

Vidíme sa už túto sobotu!

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: