Lil'castle - vkusné a originálne dekorácie do detských izieb

Lil’castle | 14. september 2020
Lil’castle
foto: Lil’castle

Originálne dekorácie do detských izieb? Stačí si vybrať.

Lil'castle je mladá slovenská značka, ktorá ponúka vkusné a originálne dekorácie do detských izieb. Ako prvé vytvorili desiatky sérií obrazov a plagátov, z ktorých mnohé vznikli v spolupráci so slovenskými umelcami.

Toto leto svoj sortiment začali rozširovať o rastúce metre, ktoré tvoria k existujúcim obrazom v ponuke. Ich cieľom je ponúkať kolekcie doplnkov, ktoré k sebe ladia a uľahčia tak zariaďovanie detských izieb. Kreatívny Lil’castle tím má plno ďalších nápadov a už čoskoro sa môžete tešiť aj na očarujúce nálepky na stenu či scénické tapety, ktoré budú tlačiť na mieru pre klientov. 

Kolekcie doplnkov, ktoré k sebe ladia

Zákazníci si môžu vyskladať dekorácie z niekoľkých doplnkov, ktoré budú spolu ladiť:

V e-shope si klient môže pri každej ilustrácii vybrať nielen rozmer, ale aj prevedenie a to buď plagát, zarámovanie do dreveného rámu alebo canvas (bavlnené plátno ručne natiahnuté na skrytý drevený rám).

Pri zariaďovaní detskej izby si môžete v rámci jednej série zakúpiť obrazy v kombinácii s rastúcim metrom vo forme nálepky, ktorá sa lepí na rovné povrchy, ideálne na dvere, nábytok alebo stenu. Nálepky sa ľahko odlepia.

V ponuke budú čoskoro aj nálepky na stenu, ktoré si ľahko zladíte s obrazmi či rastúcimi metrami v rámci jednej série. Pôjde o pevné nálepky, ktoré sa ľahko nalepia aj odlepia na rovný povrch, ideálne dvere, nábytok alebo stenu.

Scénické tapety sú tapety, na ktorých nie je pravidelný vzor, ale scenéria. Takéto tapety sa robia na mieru pre klienta, ktorý pri zadávaní objednávky musí poskytnúť aj rozmer steny, na ktorú sa tapeta bude lepiť. 

Lil’castle

Kúpou produktov Lil’castle podporujete aj slovenskú tvorbu a mladých umelcov. 

Ich produkty nájdete v e-shope na www.lilcastle.com, ale už aj v prvom kamennom obchode s detským sortimentom - v Bubliboome v Žiline.  

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: