Ako získať hustejšie a silnejšie vlasy?

Pierre Fabre | 26. september 2023
Ako získať hustejšie a silnejšie vlasy?
foto: Pierre Fabre

Snívate o hustých a zdravých vlasoch a napriek tomu sa vám na kefe objavuje viac prameňov než zvyčajne? Nie ste sami! Existujú však spôsoby, ako vlasy posilniť a podporiť rast nových.

Zapojte masáž

Masáž hlavy prekrví pokožku hlavy a vlasové korienky, čo vedie k rýchlejšiemu rastu zdravých a pevných vlasov. Podporte masáž dodaním potrebných živín a jemne vmasírujte krúživými pohybmi kúsok po kúsku posilňujúci prípravok. Použite napríklad prírodné Sérum s chinínom a BIO plesnivcom alpínskym. Unikátne zloženie pôsobí hneď na niekoľkých úrovniach. Chinín spomaľuje vypadávanie vlasov, vitamíny B a mangán vlasy posilňujú a BIO plesnivec alpínsky podporuje rast nových vlasov. Masáž pokožky hlavy je navyše perfektný spôsob, ako si dopriať chvíľku starostlivosti o seba.

Obmedzte umývanie vlasov

Nadmerné umývanie môže vysušiť pokožku hlavy a odstrániť oleje, ktoré udržujú vlasy husté a zdravé. Umývajte vlasy menej často a skúste stimulujúci Šampón s chinínom a BIO plesnivcom alpínskym. Posilňuje unavené vlasy a zvyšuje ich hustotu.

Buďte k vlasom šetrní

Najmä, keď sú mokré. Necitlivé trenie mokrých vlasov uterákom môže spôsobiť ich zamotanie alebo trhanie. Starostlivo si tiež vyberajte nástroje pre rozčesávanie vlasov. Najlepšie sú kefy s prírodnými štetinami, ktoré sú šetrnejšie než kovové alebo hrebene so širokými zubmi. K bezbolestnému rozčesávaniu prispieva vhodný kondicionér ako je Balzam na vlasy s chinínom & BIO plesnivcom alpínskym. Obmedzuje lámanie vlasov pri kefovaní a zároveň posilňuje oslabené vlasy. Nechajte ho pôsobiť 2 - 3 minúty a užite si jeho drevitú vôňu.

Vyhnite sa tepelnej úprave

Odložte fén a žehličku na vlasy. Nechávajte vlasy čo najčastejšie uschnúť na vzduchu, poďakujú vám. Vlasy budú menej opotrebované a tým zdravšie a silnejšie.

Vyživujte vlasy zvnútra

Na zdravie vlasov má v neposlednom rade vplyv váš životný štýl. Určite to poznáte. Choďte spať v rozumnom čase, hýbte sa a jedzte zdravú a pestrú stravu. Výživu môžete podporiť aj doplnkami stravy ako sú KERATINcaps bohaté na mikroživiny a keratín. 1 tobolka denne udržuje vlasy aj nechty zdravé a silné.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: